19 | Žmones ir elementalius siejantis ryšys

Pakylėtoji Mokytoja Motina Marija, per Kim Michaels 2010 gruodžio 10 d.


Prieš leisdama čohanams duoti jums konkretesnius patarimus apie tai, kaip galėtumėte padėti atnešti pokyčius, kurie išgydys Motiną Žemę – priklausomai nuo to, su kuriuo iš septynių spindulių jaučiate labiausiai rezonuojantys savo dabartiniame sąmonės lygyje – norėčiau įsitikinti, kad turite pilną supratimą apie tai, kaip iš tiesų veikia sąmonė ir koks yra žmonių vaidmuo elementalių atžvilgiu. Kaip sakiau, elementaliai turi sąmonės formą, tačiau jie neturi savimonės, – nors šis teiginys taip pat turėtų būti suprastas iš gilesnės perspektyvos. 

Elementaliai savo vystymąsi pradeda būdami labai paprastomis būtybėmis. Elementalis savo paprasčiausioje formoje yra sukurtas atlikti vieną specifinę užduotį. Pavyzdžiui, yra elementalių, kurie yra sukurti materializuoti vienos rūšies gėlę. Tad šie labai maži elementaliai atlieka tik vieną užduotį – materializuoja vieną konkretų augalą.

Galite manyti, kad tokia užduotis nereikalauja sąmonę turinčios būtybės įsikišimo. Galite manyti, jog esmė čia tėra įdėti sėklą į žemę ir laistyti tą sėklą, ir tuomet sėkla automatiškai – pagal kažkokį mechanišką gamtos dėsnį – išaugs į gėlę. Tačiau tai nėra tiesa.

Materializacijos realybė yra tokia, kad šiame procese dalyvauja du elementai. Visų pirma, niekas negali egzistuoti ir niekas niekada neegzistavo be proto įvaizdžio, minčių formos arba matricos, apibrėžiančios, kaip tas dalykas turėtų atrodyti. Tad kad tokia paprasta gėlė galėtų būti materializuota, privalo egzistuoti minčių vaizdinys. Šis minčių vaizdinys, žinoma, yra arba sukuriamas aukštesnėje karalijoje Elohimų – ar netgi žmonių. Taigi, minčių vaizdinys tuomet yra įspaudžiamas ant elementalių gyvybės, tai reiškia, kad mažytis elementalis savarankiškai nesugalvoja šio minčių vaizdinio.

Tačiau jeigu įsivaizduotumėte sėklą, kuri yra pasodinama į žemę, tai nėra tiesa – kaip jus norėtų įtikinti mokslas, – kad visa informacija, reikalinga išbaigtam augalui sukurti, yra užkoduota augalo DNR. Kai turite gilesnį DNR supratimą, suvokiate, kad DNR egzistuoja tik vienos rūšies instrukcijos – instrukcijos, nurodančios ląstelei, kaip gaminti baltymus. Baltymai, žinoma yra visų gyvų organizmų statybiniai blokai, tačiau faktas yra toks, kad baltymai – kaip ir atomai bei molekulės – tarpusavyje gali būti derinami įvairiais būdais ir sukurti daug skirtingų gyvų organizmų formų. Tad augalų gaminami baltymai gali sukurti labai plačią augalijos rūšių, kurias matote šioje planetoje, įvairovę. Kitaip tariant, esminis klausimas, kurio materialistiniai mokslininkai negali pilnai paaiškinti, yra, kas leidžia medetkos sėklai išauginti medetką, o ne tulpę. 

Na, paprastas faktas yra toks, kad medetkos sėklai į medetką išaugti leidžia tai, kad egzistuoja elementalis, kuris turi pakankamai sąmonės gauti medetkos matricą arba minčių vaizdinį, ir jis tuomet dirba su materialiais, mechaniniais materijos karalijos aspektais, iš sėklos užaugindamas visavertį augalą. Tačiau kad galėtų tai padaryti, šis mažytis elementalis nėra sau pakankamas vienetas. Mažytis gėlę materializuojantis elementalis dirba platesniame elementalių hierarchijos kontekste. Akivaizdu, kad gėlę materializuojantis elementalis yra žemės elementalis, ir egzistuoja ištisa žemės elementalių hierarchija.

Net ir patys mažiausi elementaliai dirba su sudėtingesniais arba didesniais elementaliais, esančiais virš jų hierarchijoje. Tačiau žemės elementaliai, žinoma, turi savo vietą didesnėje hierarchijoje, kurią sudaro visų keturių rūšių elementaliai, tad, vėlgi, egzistuoja progresija ir procesija. Tad tuo norėjau jums parodyti, kad net ir paprasčiausi procesai gamtoje nėra visiškai mechaniški, nes jie tiesiog negalėtų vykti be elementalių gyvybės darbo.

***

Kaip sakiau, elementaliai reaguoja į išorinius stimulus. Tikriausiai pamenate mano bazinį sąmonės paaiškinimą: sąmonė gali reaguoti į išorinius stimulus ir išsaugoti tai, ką gauna. Tad matote, jog elementalių gyvybė reaguoja į išorinius stimulus, ateinančius iš aukštesnio elementalių hierarchijos lygmens, tačiau jie taip pat reaguoja į stimulus, kurie ateina iš žmonių, kadangi žmonės stovi už juos aukščiau dvasinėje Žemės hierarchijoje. Tad kai elementaliai yra gavę energiją arba minčių vaizdinius iš žmonių, jie tai išsaugos, jie kurį laiką išsaugos šiuos minčių vaizdinius ir energiją.

Na o dabar, kai pakylate į aukštesnį elementalių hierarchijos lygmenį, pavyzdžiui, žemės elementalių, matote, kad laikui bėgant elementalis gali augti sąmonėje, gali plėsti savo sąmonę. Tad, pavyzdžiui, elementalis iš pradžių gali kurti tik vienos rūšies gėlę. Tačiau augdamas savo sąmonėje jis gali įgyti gebėjimą kurti didesnius augalus, pavyzdžiui, medžius. Vėliau elementalis gali pakilti netgi į dar aukštesnį lygmenį, pradėdamas kurti gyvūnų formas, galiausiai išsiugdydamas gebėjimą sukurti pačią sudėtingiausią gyvų kūnų Žemėje formą – žmogaus kūną.

Jūsų fizinis kūnas turi elementalį, kuris dažnai yra vadinamas kūno elementaliu. Tiesą sakant, šis elementalis yra atsakingas už minčių vaizdinio arba matricos jūsų fiziniam kūnui priėmimą. Ir kai jūsų motinos kiaušinėlis yra apvaisinamas jūsų tėvo spermos, kūno elementalis yra priskiriamas materializuoti jūsų fizinį kūną tiksliai pagal to kūno matricą.

Ši matrica, žinoma, yra labai sudėtinga, kadangi ji nėra vien jūsų tėvo ir jūsų motinos DNR kombinacija. Jūsų fizinio kūno matricą labai stipriai veikia jūsų pačių sąmonės būsena, ta sąmonė, kuri yra individualumo, saugomo jūsų AŠ ESU Esatyje, ir atskirojo aš, kurį susikūrėte per daugelį gyvenimų, daugelį įsikūnijimų Žemėje, derinys. Tad žmogiško kūno materializavimas iš tiesų yra labai sudėtinga užduotis, kurios išpildymui reikalingas labai pažangią sąmonės būseną turintis elementalis. 

Tačiau netgi dar aukščiau egzistuoja žemės stichijos elementaliai, kurie turi netgi dar platesnę sąmonės būseną, ir jie dalyvauja tam tikrų didesnių reiškinių, kuriuos matote gamtoje, materializavime. Tai gali būti tam tikros gamtoje egzistuojančios sistemos, – kurios šiek tiek klaidingai buvo pavadintos ekosistemomis, tai, pavyzdžiui, gali būti miškas arba gyvybė tam tikrame vandenyne – ar netgi dar didesni procesai, tokie kaip visos planetos mastu vykstanti orų kaita. Tiesą sakant, egzistuoja tokią plačią arba išplėstą sąmonės būseną turintys elementaliai, kad jie savo sąmone aprėpia visus procesus, kurie vyksta fiziniame visos Žemės lygmenyje, arba emociniame lygmenyje, mentaliniame lygmenyje arba eteriniame lygmenyje. 

Anksčiau minėjau faktą, kad elementaliams yra įmanoma išplėsti savo sąmonę tiek, kad jie galėtų būti apdovanoti savimone. Tai tuomet leidžia elementaliui atlikti evoliucinį šuolį, kvantinį šuolį, ir iš tiesų įsikūnyti žmogaus kūne, užuot kūrus – tapus – tuo žmogaus kūnu ar kitu fenomenu. Elementaliai, kurie gali atlikti šį šuolį, iš tiesų nėra kūno elementalio lygmenyje. Tačiau tie elementaliai, kurie yra kūno elementalio lygmenyje, gali sugerti gyvybės srauto, įsikūnijančio fiziniame kūne, sąmonės dalį. Ir tai tuomet juos gali akceleruoti iki taško, kuriame jie gali pradėti peržengti šio vieno kūno ribas ir įgyti platesnį kai kurių didesnių gamtoje egzistuojančių sistemų suvokimą. Ir kai elementaliai pakyla į šį lygmenį, jie tuomet palaipsniui gali įgyti pažangesnį sąmonės lygmenį, kuris jiems leidžia būti apdovanotiems savimone.

Tad jūs iš tiesų turite potencialą – keldami savo pačių sąmonę – apdovanoti savo kūno elementalį, tą elementalį, kuris materializuoja jūsų dabartinį fizinį kūną, aukštesne sąmonės būsena, kuri gali jį nukreipti savimonės vystymo keliu. Tai, žinoma, yra vienas iš būdų, kuriuo galite pasitarnauti elementalių gyvybei. Tačiau svarbiausias dalykas, kurio mes norime jus išmokyti šioje knygoje, yra būdai, kuriais galite pasitarnauti elementalių gyvybei platesniu mastu nei dirbdami tik su vienu elementaliu. Mes šioje knygoje, žinoma, rūpinamės Motinos Žemės gydymu, ir tam reikalingas darbas su elementaliais daug platesniu, netgi visos planetos mastu.

PASTABA: Likusį diktavimą rasite knygoje Motinos Žemės gydymas.

Versta iš www.ascendedmasterlight.com

Visos teisės saugomos © 2010 Kim Michaels