22 | Esminės dinamikos žmonių visuomenėje atskleidimas

Pakylėtoji Mokytoja Motina Marija, per Kim Michaels 2010 gruodžio 13 d.


Mano mylimos širdys, leiskite man jums duoti truputį netradicinį požiūrį į šią knygą. Dauguma knygų, žinoma, yra rašomos turint specifinį tikslą – įtikinti skaitytoją priimti knygoje išsakytas mintis. Ir nors tai iš tiesų galioja ir šiai knygai, visgi į šią knygą galima žiūrėti ir kitu būdu. Tiesą sakant, į šią knygą galite žiūrėti kaip į atsijojimo procesą, turintį specifinį tikslą atsijoti tuos, kurių mes iš tiesų nemėginame pasiekti su šia knyga. Matote, yra žmonių, kurie turi potencialą būti Motinos Žemės gydymo pionieriais. Tačiau tai nereiškia, kad visi žmonės, kuriuos domina aplinkosaugos problemos, turi šį potencialą. Tai jokių būdu nėra žmonių, kurie neturi šio potencialo, teisimas ar pažeminimas.

Tačiau faktas yra toks, jog yra daug, daug žmonių, įsitraukusių arba besidominčių ekologinėmis problemomis dėl priežasčių ir motyvų, kurie juos padaro neįgaliais tarnauti aukščiausiu būdu. Taip yra tiesiog dėl to, kad jie neturi širdies ir proto atvirumo, kuris jiems leistų kvestionuoti savo dabartinį požiūrį, savo turimus įsitikinimus apie gamtą ir ekologines problemas.

***

Kaip mėginome paaiškinti, kad galėtų įvykti realūs pokyčiai, privalo įvykti fundamentalus pokytis žmonių požiūryje į save ir į Žemę, ir į jų tarpusavio santykį. Šis fundamentalus pokytis galės įvykti tik tuomet, kai žmonės pradės save laikyti dvasinėmis būtybėmis, užuot save laikę materialiomis būtybėmis. Jis galės įvykti tik tuomet, kai tie, kurie save laiko dvasinėmis būtybėmis, ryšis prisiimti atsakomybę už faktą, kad jų sąmonės būsena yra priežastis, o fizinės sąlygos, su kuriomis jie susiduria Žemėje, tėra tiesiog priežasties pasekmės.

Jūs, žinoma, matysite – jeigu sąžiningai pažvelgsite į šiandieninę žmoniją, – kad didžioji dauguma žmonių yra supainioję šiuos du dalykus. Jie mano, kad fizinės sąlygos, su kuriomis susiduria gyvenime, yra jų sąmonės būsenos, jų proto būsenos priežastis. Ir todėl jie nenori pripažinti paprasto fakto, kad norint, jog išorinės sąlygos pasikeistų, kritinė masė žmonių privalo pradėti keisti savo vidines sąlygas, – kad ir kas bevyktų išoriniame pasaulyje.

Jeigu norite tapti vienu iš Motinos Žemės gydymo pionierių, tiesiog negalite savo dėmesio sukoncentruoti į išorę, negalite projektuoti, kad priežastis yra „kažkur tenai“. Privalote pripažinti, kad pradėti turite nuo savo sąmonės būsenos keitimo, užuot siekę pakeisti materialias sąlygas ar siekę pakeisti kitų žmonių nuomones, įsitikinimus ar elgesį. Privalote, kaip Jėzus sakė prieš 2000 metų, pradėti nuo rąsto savo akyje ieškojimo. Užuot visą savo dėmesį koncentravę į krislus savo brolių ir seserų akyse, paversdami juos atpirkimo ožiais ir projektuodami, kad jie yra atsakingi už jūsų situaciją ar net už jūsų proto būseną.

Tad ar suvokiate, kad esminė skiriamoji riba tarp tų, kurie taps Motinos Žemės gydymo pionieriais, ir tų, kurie netaps, yra proto ir širdies atvirumas, pasiryžimas pažvelgti į save?

PASTABA: Likusį diktavimą rasite knygoje Motinos Žemės gydymas.

Versta iš www.ascendedmasterlight.com

Visos teisės saugomos © 2010 Kim Michaels