23 | Kaip padėti Motinai Žemei nieko nedarant

Pakylėtasis Mokytojas MOR, per Kim Michaels 2010 gruodžio 14 d.


Mokytojas MOR AŠ ESU, ir mano intencija su šiuo mokymu yra duoti jums trumpą ir koncentruotą supratimą apie tai, kaip galite išreikšti savo troškimą patobulinti aplinką, išgydyti Motiną Žemę tokiu būdu, kad iš tiesų kažką pasiektumėte gydydami Žemę, užuot tiesiog toliau pratęsę dualistinę kovą ir dar labiau sustiprinę įtampą, kuri sukūrė tiek daug disbalansų Motinos Žemės kūne.

Kaip išsireiškiau savo pirmame mokyme, pirmasis spindulys iš tiesų yra transcendencijos spindulys, troškimo būti daugiau spindulys. Tačiau jis dažnai buvo laikomas valios spinduliu ir galios spinduliu. Tai, žinoma, nėra visiškai tikslu, nes kaip tampate daugiau? Na, privalote turėti valią tapti daugiau, ir privalote sugebėti ir norėti išreikšti galią, kad galėtumėte įkūnyti tą daugiau. 

Ir vis dėlto, jums yra labai svarbu suprasti, kad Žemėje matote didžiulį valios ir galios iškreipimą. Realybė yra tokia, kad Dievo valia yra, jog visa gyvybė transcenduotų ir taptų daugiau, kol visos savimonę turinčios būtybės pasieks aukščiausią savimonės lygmenį, tai yra, paties Kūrėjo lygmenį. Kitaip tariant, Kūrėjas nori kelti aukštyn visą gyvybę, nepažemindamas nė vienos gyvybės formos.

Puikiai suprantu, kad jeigu užaugote Vakaruose – arba jeigu buvote paveikti vienos iš trijų didžiausių monoteistinių religijų – jums buvo pristatytas Dievo įvaizdis, iš kurio atrodo kad Dievas iš tiesų nenori kelti aukštyn visos gyvybės. Nes tas Dievo įvaizdis, kuris yra pristatomas per judaizmą, krikščionybę ir islamą, vaizduoja Dievą piktu ir teisiančiu Dievu, kuris regimai nori nubausti žmones, pasiųsdamas juos amžinoms kančioms pragare. Tačiau kaip užsiminiau savo pirmame mokyme, tai iš tiesų yra neteisybė, suprojektuota ant tikrojo Kūrėjo tų, kurie atsiskyrė nuo Kūrėjo, tai yra, puolusių būtybių.

Žemės planetoje matote, kad galios iškreipimas, piktnaudžiavimas galia didžiąja dalimi ateina iš puolusių būtybių. Būtent jos iškreipia galią, jos galią išreiškia siekdamos apriboti arba kontroliuoti populiacijos laisvą valią.

Šis piktnaudžiavimas galia, žinoma, gali ateiti tik iš iškreiptos valios. O valios iškreipimas yra tai, kad puolusios būtybės nenori kelti aukštyn visos gyvybės. Jos tenori kelti aukštyn save ir nori žeminti visas kitas gyvybės formas, kad galėtų turėti aukštesnes, galingesnes, labiau privilegijuotas pozicijas už tuos, kurie yra žemiau už jas pagal išorinius kriterijus, pavyzdžiui, pagal tai, kiek žmonės turi materialių daiktų.

Tad ar jau suvokiate, kaip Motina Marija paaiškino, kad tai taip pat buvo naudojama ir ekologiniuose debatuose bei aplinkosauginiuose klausimuose? Puolusios būtybės neturi jokios pagarbos gyvybei. Todėl jos taip pat negerbia Motinos Žemės kūno, natūralių procesų, gyvūnų ir augalų rūšių. Būtent puolusios būtybės yra pasiruošusios dėl pelno sudarkyti visą kraštovaizdį. Jos yra pasiruošusios naudoti chemikalus, tokius kaip gyvsidabrį arba DDT, kurie yra paskleidžiami po visą aplinką ir netgi patenka į maisto grandinę. Būtent jos yra pasiruošusios naudoti branduolinius ginklus ar kitas ginklų formas, kurios padaro ilgalaikį poveikį gamtai ir gamtos pusiausvyrai. 

***

Ar suvokiate, kad visa tai prasideda nuo Dievo valios iškreipimo? Dievo valia yra kelti aukštyn visą gyvybę, kelti aukštyn net ir pačią materiją, kad ji galiausiai transcenduotų save ir pasiektų lygmenį, kuriame materiali visata galėtų tapti dar viena dvasinės karalijos sfera. Tad kai iškreipiate šią valią, nenorite kelti aukštyn visos gyvybės. Tačiau ką tai reiškia?

Tai reiškia, kad privalo atsirasti fundamentalus padalijimas. Privalote turėti būdą padalinti, atskirti tai, kas yra keliama aukštyn, nuo to, kas yra žeminama. O tam reikia turėti standartą, dualistinį standartą su teisingumu ir klaidingumu. Tam, kad tie, kurie yra teisūs, galėtų būti iškeliami aukštyn, o klystantieji galėtų būti pažeminti. Ir šitai jūs, žinoma, matote daugelyje visuomenės sričių.

Tik pažvelkite, kiek daug žmonių mėgino jėga įtvirtinti tokį standartą. Pažvelkite, kiek kartų istorijoje matėte iškylant stiprius lyderius, kurie siekė jėga primesti tam tikrą standartą visuomenei. Dažnai toks standartas būdavo užmaskuojamas tam tikros ideologinės sistemos pavidalu. Tai galėjo būti religija, kaip pavyzdžiui, Romos imperatorius Konstantinas primetė krikščionybę Romos imperijai. Ir vėlesni krikščionių lyderiai, kurie primetė krikščioniškas dogmas ir doktrinas visų žmonių protams viduramžių Europos visuomenėje. Tai taip pat gali būti politinės sistemos, kaip matėte tai su Karlu Marksu, kurio sistemą priėmė Leninas, Trockis ir Stalinas ir primetė Rusijos žmonėms – o tuomet mėgino ją primesti ir visam likusiam pasauliui.

Arba, žinoma, tai gali būti mokslinis materializmas, kuris buvo primestas Vakarų visuomenei iki tokio lygmens, kad yra žmonių, kurie mėgino naudotis šia filosofija, kad priverstų visus žmones Vakaruose neigti savo dvasinį potencialą, savo potencialą būti atviromis durimis. Nes, žinoma, kai žmonės yra atviros durys Dvasiai, tai iš tiesų yra didžiausia grėsmė puolusioms būtybėms. Ir todėl jų pagrindinis rūpestis yra sunaikinti šią grėsmę.

Tačiau gal jau taip pat pradėjote suvokti, kad egzistuoja daug subtilių idėjų, kurios buvo primestos kolektyvinei sąmonei per aplinkosaugos temas? Kalbėjome apie stygiaus iliuziją. Buvo toks laikotarpis prieš keletą dešimtmečių, kai daug žmonių buvo susižavėję knyga, pavadinta „Augimo limitai“, kuri iš esmės skleidė idėją, kad egzistuoja limitas, kiek gali augti visuomenė ar civilizacija. Egzistuoja limitas populiacijos dydžiui, egzistuoja gamtinių išteklių limitas, limitai egzistuoja praktiškai viskam. 

Ir nors tai yra tiesa, kad egzistuoja tam tikras limitas, limitas egzistuoja tik tol, kol didžioji populiacijos dalis yra tam tikrame sąmonės lygyje. Kaip mėginome paaiškinti, kai žmonės yra žemiau 48 sąmonės lygmens, jie yra apriboti naudotis tik fizine jėga, fizine galia. Ir todėl jie turi dirbti su tuo, ką dauguma žmonių šiandien vadina gamtiniais ištekliais. Jie turi dirbti su jėga paremta technologija. Tad taip, egzistuoja limitas populiacijos augimui ir visuomenės augimui. Tačiau ar suvokiate, kad visa ši augimo limitų koncepcija yra paremta fundamentalia iliuzija, jog už šios jėga paremtos technologijos daugiau nieko nėra?

Ar matote, kaip ši idėja, jog egzistuoja augimo limitai, padarė labai didelį poveikį ekologiniams debatams ir žmonių mąstymui? Ir kai apjungiate tai su materializmo koncepcija – kuri neigia jų dvasinį potencialą – matote, kaip tai sukuria užburtą ratą, beveik tobulą proto dėžutę, iš kurios daugelis žmonių Vakarų pasaulyje negali ištrūkti.

PASTABA: Likusį diktavimą rasite knygoje Motinos Žemės gydymas.

Versta iš www.ascendedmasterlight.com

Visos teisės saugomos © 2010 Kim Michaels