25 | Savanaudiška meilė neišgydys Motinos Žemės

Pakylėtasis Mokytojas Paulius Venecijietis, per Kim Michaels 2010 gruodžio 16 d.


Paulius Venecijietis esu vardu. Trečiojo spindulio Čohanu tituluojamas esu. Tačiau stipriausią meilę grožiui jaučiu.

Tad ateinu kreiptis į tuos, kurie jaučia, kad jų esybė rezonuoja su trečiuoju meilės spinduliu. Ateinu paraginti jus transcenduoti savo meilės koncepciją, kaip paaiškinau savo ankstesniame mokyme. Ir ateinu jus paraginti paimti šią aukštesnę meilės koncepciją ir pritaikyti ją gamtosaugos ir ekologiniams debatams. 

Tai jums bus galimybė tapti atviromis durimis atnešti perspektyvą į ekologinius debatus, kurios iki šiol labai trūko. Šią perspektyvą galėtume pavadinti skirtumu tarp žemesnės meilės, savanaudiškos meilės, ir aukštesnės, nesavanaudiškos meilės, kuri yra Dievo meilė.

Šiandieniniuose ekologiniuose debatuose matote, kad yra daug, daug žmonių, kurie dalyvauja šiuose debatuose dėl to, kad myli gamtą, myli gyvūnus, myli natūralią aplinką, jie netgi myli Motiną Žemę. Tačiau klausimas, kuris turi būti užduotas – ir jis turi būti užduodamas atvirai ir sąžiningai – yra, ar daugelis žmonių, kurie teigia mylintys Motiną Žemę, iš tiesų turi aukštesnę meilės formą, o gal juos motyvuojanti meilė tebėra netobula, dar nėra pasiekusi aukštesnio potencialo, aukščiausio įmanomo meilės lygmens?

***

Iš tiesų yra daug žmonių, kurie teigia mylintys gamtą ar gyvūnus. Tačiau jeigu pažvelgtumėte į juos atidžiau, iš tiesų pamatytumėte, kad jie nemyli to objekto, kurį teigia mylintys; jie myli kažką savyje. Jie myli idėją, jie myli pasaulėžiūrą, myli tam tikrą jausmą, kurį jaučia sakydami, kad kažką myli, bet iš tiesų tai tėra savinimasis, troškimas kontroliuoti savo aplinką.

Yra daug pavyzdžių, kaip šitai paveikė ekologinius debatus, tačiau pradėkime nuo bendriausio lygmens. Kaip sakėme, Žemėje egzistuoja 144 įmanomi sąmonės lygiai. Kuo skiriasi pats žemiausias lygmuo nuo paties aukščiausio? Na, pačiame aukščiausiame sąmonės lygyje jūsų meilė yra iš tiesų besąlygiška, tai reiškia, kad mylite visą gyvybę, mylite Visumą, mylite gyvenimą kaip visumą. Matote visos gyvybės vienovę, ir visos jūsų mintys, veiksmai ir jausmai yra nukreipti tik visumos kėlimui. Eidami į priešingą kraštutinumą matote žmones, kurie tampa vis labiau ir labiau susikoncentravę į save, jie tampa vis labiau ir labiau susikoncentravę į atskirąjį aš.

Na ir dabar, mano mylimieji, kas leidžia Sąmoningajam AŠ likti įstrigusiam iliuzijoje, jog jis nėra Esaties tąsa, bet yra atskirasis aš? Na, kiekvienas šioje iliuzijoje įstrigęs individas turi susikūręs tam tikrą proto įvaizdį. Galėtume sakyti, kad kiekvienas individas susikūrė asmeninį vaidmenį, kurį vaidina gyvenimo teatre.

Leisdamiesi link žemiausių lygmenų 144 lygmenų skalėje, sutinkate žmones, kurie yra visiškai susikoncentravę į save. Ką tai reiškia? Tai reiškia, kad jie myli tik save; jie myli tik atskirąjį aš. Bet ką gi jie iš tiesų myli? Jie myli idėją, proto įvaizdį, kuris apibrėžia atskirąjį aš ir apibrėžia jį kaip atskirą, daugumoje atvejų netgi pranašesnį, už visus kitus.

Tad dabar matote žmones, kurie yra įsimylėję save, kurie yra įsimylėję savo atskirąjį aš ir tą aš apibrėžiantį įvaizdį. Būtent dėl to matote, kad yra žmonių – tiek ekologiniuose debatuose, tiek kitose debatų formose – kurie yra taip stipriai įsimylėję tam tikrą idėją, kad negali, nenori už jos pažvelgti. Jie nenori matyti, kad ji yra ribota ar prieštaraujanti pati sau, jie netgi nenori įsileisti minties, kad galėtų egzistuoti aukštesnis šio klausimo supratimas. Būtent taip yra puolusių būtybių atveju, tačiau taip pat yra daug ir kitų būtybių, kurios jomis sekė ir kurios vis dar jomis tebeseka į šiuos gilesnius savanaudiškumo lygmenis.

Atkreipkite dėmesį, kad pačiame žemiausiame lygmenyje iš 144 įmanomų sąmonės lygmenų esantys žmonės nėra labai ribotoje sąmonės būsenoje. Šie žmonės tiesiog turi didžiausią savanaudiškumą, o tai reiškia, kad šios būtybės gali turėti regimai žavinčių savybių. Realybė yra tokia, kad kuo žemiau leidžiatės link žemiausio lygmens, tuo daugiau randate vis didesnį įgudimą turinčius žmones pristatyti save nesavanaudiškais ir iš tiesų dirbančiais dėl aukštesnio tikslo. Puolusios būtybės, kurios yra įsikūnijime Žemėje, iš tiesų yra labai įgudusios vaizduotis tikrais nesavanaudžiais, tikrais altruistais, iš tiesų siekiančiais aukštesnio tikslo, aukščiausio tikslo. 

Jos labai gerai moka pristatyti save kaip teisumo įsikūnijimą, ir būtent dėl to patraukia prie savęs daugelį tų, kurie nusileido žemiau 48 sąmonės lygmens, tačiau dar nenuėjo į ekstremalius savanaudiškumo ir susikoncentravimo į save lygmenis. Ir todėl šie žmonės nesugeba matyti, kad puolusios būtybės iš tiesų pristato visiškai į save sukoncentruotą ideologinę sistemą, kurios vienintelis tikslas yra išaukštinti savo pačių pranašumą prieš kitus, nes jos yra lyderiai.

PASTABA: Likusį diktavimą rasite knygoje Motinos Žemės gydymas.

Versta iš www.ascendedmasterlight.com

Visos teisės saugomos © 2010 Kim Michaels