20 | Mentalinės Karalijos apgaulės

Pakylėtoji Mokytojas Motina Marija, per Kim Michaels 2015 balandžio 27 d.


Aš esu Pakylėtoji Mokytoja Motina Marija. Ateinu su jumis pakalbėti apie tai, kas vyksta mentalinėje karalijoje, mentalinėje oktavoje, ir kaip tai yra susiję su karo sukūrimu. 

Astralinėje plotmėje karaliauja mano taip vadinami demonai, padarai ar netgi puolusios būtybės, kurios atrodo kaip demonai. Pagrindinis jų tikslas yra vogti energiją, kad galėtų save išmaitinti, kadangi jos gyvena nuolatiniame stygiuje. Jos gyvena nuolatinėje grėsmėje, kad jų energija baigsis. Antrasis jų tikslas yra sunaikinti viską, kas tik gali būti sunaikinta. 

Puolusios būtybės mentalinėje karalijoje

Mentalinėje karalijoje nerasite tokių demonų, kuriuos galite rasti astralinėje plotmėje. Tačiau čia iš tiesų galite rasti būtybių, kurios buvo sukurtos puolusių būtybių, ir šios būtybės yra labai panašios į kompiuterines programas, kurios, kaip sakiau, sudaro astralinėje plotmėje egzistuojančių demonų šerdį. Būtybės mentalinėje karalijoje neatrodo kaip demonai, nes jos nedemonstruoja išorinio pykčio. Jos yra užprogramuotos skleisti įsitikinimus ir idėjas, kurios atrodo geranoriškos, ir nors yra melagingos, jos gali būti labai įtaigios. Yra daug, daug žmonių pasaulyje, kurių protai buvo perimti ir užvaldyti šių padarų mentalinėje karalijoje, tačiau jie šito nesuvokia. 

Taip pat yra daug puolusių būtybių mentalinėje karalijoje, kurios siekia kontroliuoti ir valdyti įsikūnijime esančius žmones. Mentalinės karalijos padarai daro tai, ką yra užprogramuoti daryti, ir jie neturi jokios savimonės. Puolusios būtybės iš tiesų turi savimonę ir turi aukštesnį savimonės lygį už būtybes astralinėje plotmėje. Pagrindinis puolusių būtybių mentalinėje karalijoje tikslas yra kontroliuoti žmones, o pagrindinis įrankis, kuriuo jos naudojasi šiai kontrolei įgyti, yra priversti žmones patikėti idėjomis.

Puolusių būtybių idėjos mentalinėje karalijoje

Egzistuoja daug įvairių rūšių idėjų, kurias skleidžia būtybės mentalinėje karalijoje. Akivaizdžiausios iš jų yra įvairios religijos, filosofijos, mokslo šakos ir politinės ideologijos. Taip pat egzistuoja labai subtilios idėjos, kurios paprastai nėra laikomos kažkokios filosofijos dalimi. Subtiliausia puolusių būtybių mentalinėje karalijoje skleidžiama idėja yra koncepcija, kad tikslas gali pateisinti priemones.

Puolusios būtybės apibrėžė mano taip vadinamą epinę kovą tarp gėrio ir blogio, kad ir kokiais pavidalais šis gėris ir blogis būtų vaizduojami toje konkrečioje ideologijoje. Pasak šios idėjos, egzistuoja kažkoks aukštesnis tikslas, kuris privalo būti pasiektas. Tai gali būti idealios visuomenės sukūrimas per tam tikrą politinę ideologiją ar netgi ekonominę filosofiją. Tai taip pat gali būti Dievo karalystės sukūrimas čia Žemėje ar aukštesnėje karalijoje, kurioje visi žmonės būtų išganyti ir įžengtų į tą karaliją, užuot nuėję į pragarą. Kad ir kokią konkrečią formą būtų įgijusi ši idėja, ji teigia, kad sukurti šias idealias sąlygas yra svarbiau už individualų žmogų.

Egzistuoja visuotinis, kolektyvinis tikslas, kuris yra svarbesnis už individualų žmogų. Ekstremaliausioje formoje tai reiškia, kad yra priimtina nužudyti individualius žmones kolektyviniam tikslui pasiekti. Švelnesnėse formose, matote visuomenes, kurios naudoja kontrolę ir įvairią prievartą prieš individus, mėgindamos pasiekti šį kolektyvinį tikslą. 

Daugelis sakys: „Bet argi turėtume leisti individui laužyti kolektyvines ribas?“ Na, taip ir ne, mano mylimieji. Ką anksčiau sakiau? Puolusios būtybės sukuria sąlygas, o tuomet prisistato su savo idėjomis kaip gelbėtojai, galintys išgelbėti žmones nuo sąlygų, kurias sukūrė. Tai yra tiesa, kad žmogiškasis ego ir atskirasis aš gali sukurti chaosą, dėl kurio taps neįmanoma išsaugoti visuomenės. Įvairios filosofijos dažnai vaizduoja, kad turite tik dvi galimybes: arba privalote turėti kontroliuojamą visuomenę, arba bus visiška anarchija. Tai nėra vieninteliai du pasirinkimai. Tai yra vieninteliai du pasirinkimai dualistinėje sistemoje, kuri buvo apibrėžta puolusių būtybių, tačiau tai nėra vieninteliai pasirinkimai. 

Visuma yra daugiau už jos dėmenų sumą

Kai du žmonės sueina drauge, yra sukuriama visuma, kuri yra daugiau už jos dėmenų sumą. Tai yra pamatinė idėja, kurią yra svarbu suprasti. Jūs buvote sukurti individualia būtybe. Jūs turite dievišką, dvasinį individualumą, įtvirtintą jūsų AŠ ESU Esatyje, ir turite individualią laisvą valią, kuri šiuo metu yra sukoncentruota Sąmoningajame AŠ. Jūs turite išorinę savastį, savo keturis žemesniuosius kūnus, kurių turima asmenybė gali skirtis nuo jūsų AŠ ESU Esatyje įtvirtinto individualumo.

Esminė bendrakūrimo idėja yra ta, kad jūs nesate atskira būtybė. Jūs esate bendrakūrėjas. Tame yra du aspektai: Alfa ir Omega, vertikalus ir horizontalus. Alfa yra, kad jūs esate bendrakūrėjas su savo AŠ ESU Esatimi ir pakylėtaisiais mokytojais, kurie sukūrė Žemę; Omega yra, kad jūs esate bendrakūrėjas su kitais bendrakūrėjais. Jūs turite individualius, bendrakūrybinius gebėjimus. Galite pakilti aukščiau ir susiderinti su savo AŠ ESU Esatimi, leisdami savo AŠ ESU Esačiai per jus save išreikšti. Jūs galite būti atviromis durimis Esačiai ir šitaip galite bendrakurti vieni. Du žmonės kartu gali sukurti daugiau nei bet kuris iš jų galėtų sukurti atskirai. O dar svarbiau yra tai, kad ką du žmonės gali sukurti kartu, yra daugiau nei dvigubai daugiau už tai, ką jie galėtų sukurti vieni. Tai, ką trys žmonės galėtų sukurti kartu yra daugiau nei trigubai daugiau už tai, ką jie galėtų sukurti vieni.

Vertikali ir horizontali vienovė

„Kur du ar trys susirinkę mano vardu, ten ir aš esu tarp jų.“ Šie žodžiai buvo ištarti Jėzaus, tačiau jie iš tiesų yra visuotinio Kristaus proto išraiška, to visuotinio Kristaus proto, kuris viską padaugina. Kai du bendrakūrėjai susirenka drauge harmonijoje (nes kiekvienas iš jų turi tam tikrą ryšį su AŠ ESU Esatimi), Kristaus protas padaugins jų kūrybines pastangas tiek, kad tai pranoks viską, ką jie vieni galėtų tiesiogiai atnešti iš savo AŠ ESU Esaties. Tam, kad šitai galėtų įvykti, privalo egzistuoti tam tikra harmonija tarp dviejų ar daugiau žmonių. Būtent dėl to privalu individo poreikius derinti su kolektyviniais poreikiais.

Pagal pirminį dizainą harmonija tarp dviejų ar daugiau žmonių nėra pasiekiama horizontaliai; ji yra pasiekiama vertikaliai. Jeigu esate užmezgę tam tikrą ryšį su savo AŠ ESU Esatimi, žinote, kad nesate atskiras individas. Esate didesnės visumos dalis. Jeigu jūsų bendrakūrimo partneris taip pat yra užmezgęs šį ryšį, tuomet kartu jūs jausite ir patirsite tam tikrą vienovę tarpusavyje.

Horizontali harmonija ir vienovė tarp jūsų bus natūrali vertikalios vienovės išdava. Jūs abu būsite atviromis durimis visuotinio Kristaus proto ir Šventosios Dvasios tekėjimui. Dvasios tekėjimas, ši Gyvenimo Upė, užtikrins pusiausvyrą tarp individo ir kolektyvo. Kai turite vertikalią vienovę, jums nebereikia naudoti jėgos horizontaliai vienovei ar harmonijai įtvirtinti. 

Puolusios būtybės nesugeba to padaryti, nes jos neturi vertikalios vienovės, ryšio su AŠ ESU Esatimi. Jos yra užblokavusios šią vienovę, ir vienintelis būdas, kuriuo jos mėgina pasiekti kažkokią harmoniją, yra siekti to horizontaliai. Žinoma, puolusios būtybės yra atskiros būtybės. Tai reiškia, kad jos niekada negali apsijungti tarpusavyje ir laikyti viena kitą lygiavertėmis. Jos nuolatos žaidžia žaidimą, kas pasieks aukštesnį rangą. Visada privalo būti kažkoks lyderis, kuris būtų viršūnėje, kuris būtų pats galingiausias.

Tai yra saugumo mechanizmas, užtikrinantis, kad puolusios būtybės niekada negalėtų įgyti absoliučios kontrolės Žemei. Vos tik vienas diktatorius įgyja valdžią, tuoj pat atsiranda kitas, kuris ima priešintis pirmajam, ir jiems niekada nebus įmanoma bendradarbiauti. Pavyzdžiui, galite matyti, kad nors Mao ir Stalinas gyveno tuo pačiu laiku ir abu teigė, jog siekia skleisti komunizmą, jie nesugebėjo bendradarbiauti. Su puolusiomis būtybėmis taip buvo visada. 

Jos gali sukurti laikinus aljansus, jeigu abi pusės mano, kad gali iš to kažką gauti ir tiki savo gebėjimu manipuliuoti kita puse. Tai nėra tokia vienovė, kuri galėtų aktyvuoti Dvasios tekėjimą ir Kristaus proto padauginimą. Net kai puolusioms būtybėms pavyksta bendradarbiauti, jos gali naudotis tik tomis energijomis, kurios jau egzistuoja materialiame spektre. Jos negali aktyvuoti Šventosios Dvasios padauginimo Įstatymo. 

PASTABA: Likusį diktavimą, kartu su pagal diktavimą sukurta invokacija, rasite knygoje Padėkite Pakylėtiesiems Mokytojams sustabdyti karą.

Versta iš www.ascendedmasterlight.com

Visos teisės saugomos © 2015 Kim Michaels