Laikas akceleruotis virš psichinių projekcijų

TEMOS: Psichinių projekcijų kilmė – Kaip susikurti maksimalų karmos kiekį – Kuo skiriasi psichinės jėgos ir pakylėtieji mokytojai – Kaip išsilaisvinti nuo psichinių projekcijų – Puolę angelai tiki, kad Dievo užmanyme egzistuoja klaida – Tapkite psichiškai nesmurtaujančiais


Pakylėtoji Mokytoja Motina Marija, 2010 spalio 15 d. per Kim Michaels.

Mano mylimos širdys, Marija AŠ ESU, Dangiškoji Motina Žemei, toji, kuri tarnauja Dangiškosios Motinos Žemei tarnystėje. Tad ateinu šiandien duoti jums mokymą, kuris daugeliui jūsų taps esminiu raktu, padėsiančiu pakilti ant kitos sraigtinių laiptų, vedančių link jūsų asmeninio Kristiškumo, pakopos. Šiame mokyme kalbėsiu apie mūsų taip vadinamas psichines energijas, psichinę karaliją, psichines projekcijas ir psichines jėgas.

Tai yra mokymas, su kuriuo visi, siekiantieji Kristiškumo, turėtų susipažinti, nes tam tikru metu susidursite su testu išmokti atpažinti, kuo skiriasi psichinės projekcijos, psichinės jėgos nuo pakylėtųjų mokytojų bei pakylėtosios karalijos realybės. Jeigu nesugebėsite atskirti tikro pakylėtojo mokytojo nuo psichinėje karalijoje egzistuojančio apsimetėlio, negalėsite pakilti virš tam tikro lygmens dvasiniame kelyje.

Ir kodėl žmonėms yra sunku tai atskirti? Sunku jiems yra dėl to, kad jie patys nėra išsilaisvinę nuo psichinių energijų ir psichinių projekcijų savo esybėje. Jeigu turite psichines energijas ir idėjas, kurios buvo suprojektuotos į jūsų protą iš psichinės karalijos, tuomet jos sukuria filtrą, kuris neleidžia jums iš tiesų suvokti esminio vibracijų skirtumo tarp pakylėtojo mokytojo ir psichinio apsimetėlio.

Jeigu turite psichinių idėjų, kurių nekvestionuojate, jeigu turite psichinių energijų ir nesate suvokę, kad jos yra žemiau už meilės lygmenį, tuomet kaip sugebėsite kvestionuoti psichinius apsimetėlius, kurie jums pasirodys ir sakys daryti tą ar aną – arba nedaryti to ar ano? Kaip sugebėsite nustatyti skirtumą tarp jėgų, kurios turi agresyvią intenciją kontroliuoti jūsų laisvą valią, ir pakylėtųjų mokytojų, kurie neturi visiškai jokios intencijos kontroliuoti jūsų laisvos valios, ir tenori jums suteikti atskaitos tašką, kuris leistų jums naudotis šia laisva valia visiškai laisvu būdu.

Psichinių projekcijų kilmė

Tad ką turiu omenyje, sakydama, kad kažkas yra psichiško? Na, žinoma, bendriausias šio žodžio apibrėžimas reiškia su protu, su psichika susijusius gebėjimus. Tai gali būti susiję su mintimis ir jausmais arba tai gali būti susiję su gilesniais gebėjimais pajausti kažką už materialaus pasaulio ribų, kaip yra jautrių žmonių, kurie gali būti mediumais, bendraujančiais su mirusiais giminaičiais, išsikūnijusiomis dvasiomis – ir kiti fenomenai, kurie dažnai yra laikomi psichiniais.

Tačiau mes, pakylėtieji mokytojai, nesame linkę šį terminą naudoti šiuo būdu. Kai kalbame apie kažką, kas yra psichiška, mes kalbame apie specifinį jūsų psichinių gebėjimų iškraipymą, o ne apie aukštesnį ir teisingą šių psichinių gebėjimų naudojimą. Tad leiskite paaiškinti skirtumą.

Kaip Maitrėja paaiškina savo knygoje, atėjo toks momentas aukštesnėje sferoje, kuomet tam tikra gyvybės srautų grupė nusprendė nenorintys transcenduoti savo sąmonės lygmens ir pašvęsti savo gyvenimo visumos tarnavimui. Tad jie sukilo prieš Dievo išganymo planą per laisvą valią – kas, Dievo akyse, iš tiesų nebuvo išganymo planas, bet tiesiog buvo planas iškelti visas savimonę turinčias būtybes iki Kūrėjo, iš kurio jie išėjo, savimonės lygmens. Tad pirminiame Dievo plane nebuvo jokios būtinybės išganymui, nes nuopolis nebuvo įvykęs, nebuvo įvykusi jokia kosminė katastrofa, kuri būtų privertusi savimonę turinčias būtybes nusileisti į atskirą tapatumo jausmą.

Dievas, žinoma, žinojo, kad tokia galimybė egzistuoja, nes tai yra laisvos valios pasekmė. Tačiau Dievas visatą ir visatos dėsnius sukūrė taip, kad nė viena būtybė negalėtų tiek giliai nugrimzti į atskirties iliuziją, jog negalėtų sugrįžti į vienovę siekdama Kristaus proto, kuris yra universalus vienijantis veiksnys už bet kokių formų ir visose formose – ir todėl yra prieinamas iš bet kurios formų pasaulio vietos. Tad gilesnė realybė yra tokia, kad Dievo plane iš tiesų nebuvo padaryta jokios klaidos. Tai nebuvo klaida suteikti savimonę turinčioms būtybėms laisvą valią; priešingai, laisva valia yra savimonės plėtimo įrankis. Nes kaip savimonė galėtų būti plečiama, jeigu tai daryti per prievartą verstų išorinė jėga? Savimonės augimas privalo ateiti iš savasties vidaus, per savasties patyrimus ir šios savasties priimtus sprendimus.

Tačiau, kai šios būtybės sukilo prieš Dievo planą, jos atsiskyrė nuo Gyvenimo Upės tėkmės. Užuot pakilusios su savo sfera, jos buvo nuleistos į kitą sferą, kuri buvo kuriama. Savo protuose jos tai laikė prievartine tremtimi, manydamos, kad jas išmetė jų tuo metu taip vadinamoje dangaus karalystėje egzistavusios būtybės. Tad jūs, net ir Apreiškimo knygoje, turite netyrą vaizdą, kuris pristato nuopolį kaip didelį karą danguje, per kurį Mykolas kovojo su drakonu. Tačiau to nebuvo, kaip paaiškino pats Arkangelas Mykolas, jis nekovojo su velniu. Arkangelas Mykolas paprasčiausiai buvo nepajudinamas, ir todėl kovojo tik velnias ir kovodamas atskyrė save nuo vienovės su Dievu – šitaip uždarydamas save į žemesnių vibracijų lygmenį nei kylanti sfera, ir todėl buvo paliktas tos sferos ir visų tos sferos gyventojų, kurie buvo pasiryžę transcenduoti.

Na o dabar, kas nutiko per tą nuopolio procesą, kai šios būtybės, pavadinkime jas „puolusiomis“ būtybėmis, sukilo prieš Dievą? Na, jos suvokė, jog norėdamos turėti bent kažkokį šansą įrodyti, kad yra teisios, o Dievas suklydo – ir jos nusprendė, kad būtent toks yra jų troškimas, toks yra jų gyvenimo tikslas – jos turės nusitempti su savimi į žemesnę sferą kaip įmanoma daugiau gyvybės srautų. Jos žinojo, jog joms teks nusileisti žemyn, ir norėjo nusitempti su savimi kuo daugiau būtybių, manydamos, kad, jeigu su savimi nusitemps pakankamai būtybių, Dievas turės kažko imtis ir turės pakeisti visatos užmanymą bei planą.

Ir kaip joms pavyko nusitempti didelį skaičių būtybių kylančioje sferoje su savimi į nuopolį? Jos tai padarė naudodamos proto gebėjimus, tuos gebėjimus, kurių dauguma žmonių kylančioje sferoje niekada nenaudojo ir niekada nebuvo su tuo susidūrę. Nes matote, kai esate Pakylėjimo spiralėje ir žinote, kad esate keliami aukštyn, jūs turite tik vieną troškimą, kurį Jėzus išreiškė šiais žodžiais: „O aš, jeigu būsiu pakeltas iš Žemės, visus žmones patrauksiu link savęs.“

Jūs nesiekiate savęs kelti iš savanaudiškų paskatų, nesiekiate savęs išaukštinti virš kitų. Nesiekiate kaip nors savęs išskirti iš kitų ar pakilti virš jų. Priešingai, jūs tesiekiate kelti aukštyn Visumą, jūs save keliate tik tam, kad galėtumėte būti Visumos kėlimo instrumentu. Ir per šį tyrą motyvą iš tiesų esate pakeliami aukštyn, ir būtent dėl to Jėzus sakė, kad romieji paveldės Žemę.

Dauguma būtybių toje kylančioje sferoje tebuvo sutikusios tik tokias būtybes, kurios taip pat turėjo šias tyras intencijas. Tačiau, kai tie, kurie save laikė aukštaisiais ir galingaisiais toje sferoje, suvokė nenorintys savo gyvybės atiduoti Visumos tarnystei, jie perėjo į dar kitokią proto būseną nei anksčiau. Nes iki to lūžio taško jie taip pat mėgino kelti aukštyn visus, nors turėjo slaptą motyvą, kad tai galiausiai jiems padės išsikelti save. Tačiau, kai suvokė, kad vienintelis būdas progresuoti ir pakilti su savo sfera yra atiduoti savo gyvybę, nežinant, kas bus po to, jie sukilo. Ir dabar, savo maištaujančioje proto būsenoje, nusprendė nusitempti su savimi kuo daugiau kitų būtybių.

Ir jie tai pasiekė naudodamiesi proto gebėjimais. Tai buvo tie patys bendrakūrybiniai gebėjimai, tačiau iškreiptoje formoje. Mes tai aiškinome daugeliu įvairių būdų, kad turite gebėjimą suformuluoti proto įvaizdį ir įspausti šį įvaizdį ant Materijos šviesos. Ir jūs iš tiesų turite teisę eksperimentuoti su šiuo kūrybiniu gebėjimu. Iš tiesų turite teisę suformuluoti bet kokį proto įvaizdį, kokį tik norite, ir suprojektuoti jį ant Materijos šviesos, nes Materijos šviesa su dėkingumu prisiims jūsų ant jos suprojektuotą formą, įgalindama jus patirti tai, ką sukūrėte. Ir kai patirsite šias pasekmes, galėsite įvertinti, ar iš tiesų norėtumėte dar kartą pakartoti šį savo proto įvaizdį, o gal dabar norėtumėte jį transcenduoti. Tačiau, žinoma, turėdami šį gebėjimą suformuluoti proto įvaizdį ir suprojektuoti jį savo išorėje, jūs taip pat turite galimybę projektuoti jį ne tik ant Materijos šviesos, bet taip pat galite jį suprojektuoti į kitų laisvą valią turinčių būtybių vidinę šventovę.

Kaip susikurti maksimalų karmos kiekį

Matote, mano mylimieji, Žemės planetoje turite galimybę fiziškai – naudodami fizinę jėgą – priversti kitus daryti tai, ką norite, kad jie darytų. Tai, žinoma, yra laisvos valios pažeidimas, tačiau tai nėra didžiausias įmanomas laisvos valios pažeidimas. Tiesą sakant, net kito žmogaus nužudymas nėra būdas susikurti maksimalią karmą Žemės planetoje.

Daug rimtesnis laisvos valios pažeidimas yra naudotis savo psichiniais gebėjimais įvaizdžių, įsitikinimų, emocijų ir energijų projektavimui į kito žmogaus vidinę šventovę ir šitaip kištis į to žmogaus proto būseną ir jo gebėjimą laisvai rinktis. Ir šitaip subtiliais būdais, gavėjui dažnai net nesuvokiant, jūs priverčiate kitą žmogų padaryti tokius pasirinkimus, kuriuos norite, kad šis žmogus padarytų. Tad, nors susikursite didelę karmą fiziškai nužudydami kitą žmogų, dar didesnę karmą susikursite projektuodami psichines projekcijas į kito žmogaus protą, įteigdami šiam žmogui, kad jis pats turėtų nusižudyti.

Ar suvokiate mano mintį? Yra viena fiziškai pažeisti kitų laisvą valią, siekiant versti juos kažką daryti, naudojant prieš juos jų akivaizdžiai matomą išorinę jėgą. Ir yra visai kas kita projektuoti į juos psichines projekcijas, kuomet jie nesuvokia, kad yra verčiami kažką daryti, ir vis dėlto, jūs kontroliuojate jų valią, ar bent jau kišatės į jų gebėjimą laisvai rinktis. Būtent tai darė pirmosios puolusios būtybės toje sferoje, kuri jau buvo priartėjusi prie pakylėjimo taško.

Jos naudojosi brolių kaltintojo energijomis, kaip jau anksčiau paaiškinome, proto įvaizdžiams sukurti, kurie stabdė pakylėjimo procesą. Ir tuomet jos pasinaudojo labai intensyviomis baime grįstomis emocijomis, tokiomis kaip pyktis, baimė, neapykanta, ar kad ir kas tai būtų, suprojektuodamos šiuos įvaizdžius į kitų būtybių protus. O kadangi jos niekada nebuvo su tuo susidūrusios, daugelis šių būtybių, savo nekaltume, nesugebėjo nuo to apsiginti. Jos buvo taikios kaip balandžiai, tačiau nebuvo išmintingos kaip žalčiai, nes niekada nebuvo susidūrusios su žalčiais ir žaltiškais melais, žaltiškomis energijomis. Tad daugelis jų įvairiais būdais sureagavo į šias projekcijas, ir tai privertė jas taip pat nusileisti į žemesnę sąmonės būseną, kurioje jos mėgino paneigti kaltinimus arba pulti atgal kaltintojus. Ir šitaip jos, kaip puolusios būtybės ir buvo numačiusios, buvo įtrauktos į dualistinę kovą.

Ir, žinoma, kai esate dualistinės kovos mąstyme, negalite pakilti. Ir todėl, sferai pakilus, šios būtybės buvo paliktos, jos nupuolė žemyn į naujai sukurtą sferą, kurioje turėjo mėginti iš naujo pradėti pakylėjimo procesą. Nebuvo taip, kaip yra sakoma Apreiškimo knygoje, kad nukrito trečdalis dangaus žvaigždžių; tai iš tiesų buvo daug mažesnis skaičius. Tačiau tai buvo trečdalis žvaigždžių toje konkrečioje sistemoje, kurioje buvo Liuciferis ir pirmieji puolusieji angelai.

Kuo skiriasi psichinės jėgos ir pakylėtieji mokytojai

Tad tai, ką šiandien matote Žemės planetoje, iš tiesų yra šio proceso tąsa, kuomet egzistuoja daug įvairių jėgų, siekiančių nukreipti šias psichines projekcijas į visų žmonių protus, su tikslu išlaikyti juos įkalintus šioje dualistinėje kovoje, kuri jiems neleidžia įžengti į pakylėjimo spiralę. Šios jėgos egzistuoja ne fizinėje karalijoje, o emocinėje karalijoje, mentalinėje karalijoje ir netgi žemiausiame eterinės karalijos lygmenyje. Tai yra dvasios būtybės, galėtume jas pavadinti tamsos dvasiomis, tačiau daugelis jų iš tiesų sugeba užsimaskuoti ir apsimetinėti geromis dvasiomis, ar netgi tam tikrą šviesą ir galią turinčiomis dvasiomis. Nes jos yra išmokusios atspindėti jums jūsų pačių šviesą, kuomet jūs tai matydami galvojate, kad tai yra jų šviesa. Tačiau, žinoma, šios būtybės veikia ne tik iš už materialios plotmės esančių karalijų, nes yra daug žmonių Žemėje, kurie – patys to nežinodami, o kai kuriais atvejais, netgi žinodami – tampa šių psichinių jėgų, šių piktavališkų jėgų įrankiais.

Tad koks yra esminis skirtumas tarp šių psichinių jėgų ir būtybių pakylėtoje karalijoje? Na, aš jau tai paaiškinau sakydama, kad kai įžengiate į pakylėjimo spiralę, įveikiate bet kokį troškimą kelti save virš kitų, tesiekdami kelti aukštyn Visumą. Tačiau kaip pasiekiate šį tašką? Pasiekiate šį tašką nuskaistindami savo intenciją, savo motyvus, savo esybę, savo čakras, savo aurą, savo vidinę šventovę nuo visų žemesniųjų energijų.

Matote, egzistuoja labai svarbus skiriamasis požymis, kurį turi įsisąmoninti visi rimti dvasios mokiniai, siekiantys savo pakylėjimo. Ir tai iš tiesų yra gebėjimas pajausti skirtumą tarp vibracijų, vibruojančių virš tam tikro kritinio lygmens, ir žemiau šio lygmens vibruojančių vibracijų. Virš tam tikro lygmens esančių vibracijų neįmanoma lengvai aprašyti šiuo metu Žemėje naudojamais žodžiais, nes beveik bet koks žodis, kurį galėtumėte panaudoti, gali būti įvairiais būdais įvairių žmonių interpretuojamas ir jų interpretacijos gali būti klaidingos. Būtent dėl to, atsižvelgdami į žodžių ribotumą, mes naudojome žodį „besąlyginis“ arba žodį „begalinis“ šioms vibracijoms aprašyti. Tačiau tai yra gyvybę akceleruoti ir pakelti aukštyn siekianti vibracija, ji nesiekia žeminti ar riboti gyvybės.

Tad paimkime daugumos žmonių taip vadinamos „meilės“ vibraciją ir supraskime, kad pakylėtoje karalijoje patiriame ir išreiškiame tokią meilės formą, kuri visiškai peržengia daugumos žmonių taip vadinamos meilės supratimą. Tai yra tokia meilė, kuri neturi absoliučiai jokių apribojimų, jokių sąlygų ir tesiekia kelti aukštyn visą gyvybę. Tai nereiškia, kad ši meilė visada yra minkšta ir švelni, visada pritaria žmonėms ir siekia, kad jie gerai jaustųsi. Besąlyginė meilė yra tokia meilė, kuri nepripažįsta jokių sąlygų savo tekėjimui. Ji nori tekėti, ji nori būti išreiškiama, ir susidūrusi su žmogumi, kuris yra nustatęs sąlygas jos tekėjimui, ji mes iššūkį šioms sąlygoms tokiu būdu, kaip tai bus tinkamiausia pažadinti žmogų iš šių sąlygų.

Na o dabar, pažvelkime, kas nutinka, kai meilė yra pažeminama už kritinės ribos ir tampa tokia energija, kurią dauguma žmonių vadina meile, tačiau tai yra sąlygiška meilė, savininkiška meilė, siekianti kontroliuoti kitus, kad galėtų padėti jums pasijusti gerai. Daugelis jūsų esate patyrę šią meilės formą iš tėvų, iš antrųjų pusių ir iš daugelio kitų žmonių. Šie žmonės jus myli tik tuomet, kai jūs pildote jų sąlygas, kad jie galėtų jaustis saugūs, galėtų jaustis patogiai, ar galėtų jaustis, kad jiems nereikia keistis – ar kad jūs nesikeisite ir nedrumsite nusistovėjusios tvarkos. Ši meilės forma akivaizdžiai nėra aukštesnė meilė. Tai yra savininkiška, kontroliuojanti meilė, kuri siekia kištis į jūsų laisvą valią ir priversti jus daryti tokius pasirinkimus, kurie leistų kitam žmogui jaustis patogiai, ar jaustis viską kontroliuojančiam, ar jaustis pranašesniu, ar kad ir koks būtų jų turimas poreikis.

Tad tai nėra meilė, kuri jus siekia kelti aukštyn ir akceleruoti; ji siekia jus laikyti tam tikroje matricoje, tam tikrame apribojime, tam tikroje proto dėžutėje. Ir todėl, galėtume tai pavadinti psichine meile, nors psichine ji iš tiesų tampa tik tuomet, kai yra suprojektuojama į kažkieno protą su sąmoninga ir agresyvia intencija kontroliuoti jų laisvą valią. Tad galėtume sakyti, jog netgi egzistuoja tokia žmogiškos meilės forma, kuri, nors yra savanaudiška ir susikoncentravusi į save, nėra agresyvi meilė, išreiškiama psichine projekcija.

Tad, vėlgi, egzistuoja skirtumas tarp žemesnių energijų ir energijų, kurios yra nukreipiamos į kitų žmonių protus su specifiniu tikslu daryti įtaką jų laisvos valios pasirinkimams. Na ir dabar, jeigu peržvelgtumėte savo gyvenimą ir savo kelią, tikėtina, kad pamatytumėte sutikę daug agresyvią intenciją turėjusių žmonių. Ir nors jie nesugebėjo ar netgi nenorėjo prieš jus smurtauti naudodami fizinę jėgą, jie iš tiesų gebėjo ir norėjo prieš jus smurtauti psichinėmis priemonėmis, versdami jus blogai jaustis, jeigu nepildėte jų lūkesčių, versdami jus jaustis įsipareigojusiu, arba mėgindami jus gąsdinti – ar netgi su jumis ginčydamiesi, ir šitaip jie sugebėjo pavogti jūsų energiją.

Mano mylimieji, ar kada nors buvote sutikę žmogų, kuris mėgino su jumis ginčytis, o tuomet, ginčams tęsiantis jau kurį laiką, staiga – nors nebuvo pasiektas joks išorinis išrišimas – kitas žmogus liovėsi ginčytis ir staiga pasidarė malonus ir išreiškė norą taikytis? Kodėl, jūsų manymu, įvyko šis staigus pokytis? Todėl, kad žmogus sugebėjo nukreipti psichines projekcijas į jūsų protą, į jūsų mentalinį ir emocinį kūnus, priversdamas jus taip susijaudinti, kad paleidote energiją, kurią kitas žmogus – arba tą žmogų kontroliuojantys demonai, bekūniai ir padarai – sugėrė. Ir kai jau žmogus arba padarai pakankamai pasisotino šviesa, nebeliko poreikio tęsti ginčą, tad ginčai liovėsi – iki kito karto, kai jie vėl išalks ir mėgins jus vėl įtraukti į ginčus.

Ar matote, kad net ir visuomenėje susiduriate su beveik nesuskaičiuojamomis psichinėmis projekcijomis? Pamąstykite, kaip nuo įsčių iki kapo duobės esate bombarduojami reklamomis, kurios siekia priversti jus pirkti tam tikrus produktus. Arba esate bombarduojami politinėmis idėjomis ir ideologijomis, kurios siekia jus priversti balsuoti už tam tikras partijas ir tam tikrus žmones. Ir visa tai, jeigu tai turi agresyvią intenciją, yra psichinės projekcijos. Visa tai, kas agresyviai siekia įsiveržti į jūsų protą ir esybę, į jūsų vidinę šventovę, ir siekia paveikti jūsų laisvą valią, yra psichinė projekcija. Tai iš tiesų ateina iš psichinių jėgų, tačiau dažnai tai ateina per kitus žmones, tuos žmones, kurie nesuvokia, ką daro – ir todėl mano turintys geriausius ketinimus. Tačiau įstatymų nežinojimas neatleidžia nuo atsakomybės, kaip yra sakoma.

Kaip išsilaisvinti nuo psichinių projekcijų

Tie, kurie yra atviromis durimis šioms psichinėms projekcijoms, iš tiesų bus laikomi atsakingais už tai, ką leidžia tamsos jėgoms per juos daryti – kaip ir jūs, žinoma, esate atsakingi už psichines projekcijas, kurias nukreipiate į kitus. Ir vėlgi, jeigu būsite sąžiningi ir pažvelgsite į savo gyvenimą, pamatysite, kad taip pat turėjote tendenciją norėti – subtiliais ir „gražiais“ būdais – priversti kitus žmones paklusti jūsų lūkesčiams. Tačiau aš čia atėjau ne tam, kad ieškočiau jumyse trūkumų ar jus kaltinčiau, neatėjau jums kelti baimės.

Atėjau pažadinti jus pasiryžimui pripažinti šį psichinių projekcijų fenomeną ir nuspręsti, kad ryšitės virš to pakilti, liausitės projektuoti psichines projekcijas ant kitų. Ir kai liausitės tai daryti kitiems, nebebūsite pažeidžiami, kai kiti mėgins tą patį daryti jums. Nes iš tiesų, būtent įsitikinimai ir energijos, kuriuos turite savo esybėje – ir kurie yra žemiau šios psichizmo ribos – padaro jus pažeidžiamus psichinėms projekcijoms iš kitų žmonių ar tamsos jėgų.

Tiktai radęs kažkokią psichinę energiją arba įsitikinimą jumyse šio pasaulio princas geba paveikti jus, nukreipdamas į jus psichinius įsitikinimus ir energijas. Ir tai yra tiesa, kurią, tikiuosi, beveik visi, kurie yra atviri šiam mokymui, sugebės suvokti ir pripažinti. Ir todėl yra absoliučiai būtina pažvelgti į veidrodį, ieškoti rąsto savo akyje ir pažvelgti į tai, kaip jūs galėjote naudotis savo psichiniais gebėjimais suprojektuodami kažką į kitų žmonių protus. Kai sąžiningai į tai pažvelgiate, jums nereikia jausti kaltės, nes argi nesakiau, kad šis pasaulis buvo labai stipriai paveiktas puolusio mąstymo ir kad psichinės jėgos šiame pasaulyje egzistuoja jau labai ilgai?

Tad nėra jokios būtinybės jaustis kaltu dėl to, kad jūsų kūnas išsipurvina ir po kurio laiko pradeda skleisti nemalonų kvapą. Jūs tiesiog palendate po dušu ir akceleruojate savo fizinį kūną į tyrumą. Ir todėl nėra reikalo jaustis kaltu, kai suvokiate, kad pragyvenus tam tikrą laiką Žemėje egzistuojančių psichinių projekcijų tankume, jūs taip pat išsipurvinote savo vidinėje šventovėje. Nesijauskite kaltais, nejauskite baimės, bet tiesiog pajauskite pasiryžimą akceleruoti savo esybę į tyrumą, palįsdami po iškviečiamų aukštesnių energijų kosminiu dušu, kurios nuskaistins jūsų esybę nuo šių psichinių energijų ir projekcijų.

Ir šiam tikslui iš tiesų ateinu jums perduoti šią paskutinę invokaciją, specifiškai sukurtą padėti jums išsilaisvinti nuo psichinių projekcijų. Iš tiesų egzistuoja milžiniška tokių projekcijų įvairovė, ir mums tiesiog būtų neįmanoma jų visų įtraukti į vieną invokaciją. Tačiau šioje invokacijoje yra duodama užtektinai, kad būtumėte išvesti į akceleruojančią spiralę, kuri galiausiai išlaisvins jus nuo šių jėgų gniaužtų, ypač kai apjungsite tai su kitais mūsų rožiniais ir invokacijomis, pavyzdžiui, su širdies išvalymo, meilės sau invokacijomis ir daugeliu kitų.

Puolę angelai tiki, kad Dievo užmanyme egzistuoja klaida

Mano mylimieji, norėčiau jums perduoti dar vieną raktą psichinių jėgų supratime ir kodėl jos yra tokios žalingos pakylėjimo spiralei. Jau sakiau, kad Dievo plane nebuvo padaryta jokia klaida. Tačiau po pirmųjų būtybių nuopolio, jos jau labai ilgai projektavo įvaizdį, kad Dievo plane buvo padaryta kažkokia klaida, kad kažkas nutiko ne taip, kad įvyko kažkokia kosminė katastrofa. Net ir žydų Kabaloje matote koncepciją, kad tam tikrame šviesos nusileidimo taške įvyko kosminis kataklizmas, sudaužęs indus, kurių šukės tuomet pasimetė žemesnėje karalijoje. Tad net ir skaitant Kabalą galima pamanyti, kad Dievo užmanyme buvo padaryta klaida, nes kaip kitaip būtų galėjusi įvykti tokia katastrofa?

Ir todėl tai yra psichinių projekcijų esmė. Psichinė projekcija yra grįsta labai paprasta dinamika: nutiko kažkas negero ir tai turi būti ištaisyta. Jūs padarėte kažką negero ir turite tai ištaisyti.

Tačiau ar matote subtilų po tuo slypintį mechanizmą? Jeigu galėsite apibrėžti, kas tariamai nutiko ne taip, tuomet šį apibrėžimą priėmusių būtybių pasirinkimus kontroliuos sąlygos. Jeigu manysite, kad iš tiesų egzistuoja piktas ir teisiantis Dievas danguje – kuris pasiųs jus visai amžinybei į pragarą, jeigu neišpildysite tam tikrų sąlygų, apibrėžtų išorinės religijos Žemėje – na tai tuomet pasmerksite save naudotis savo laisva valia, mėgindami išpildyti šias sąlygas, idant piktas ir teisiantis Dievas danguje priimtų jus į savo karalystę – kuri tariamai yra nuostabesnė už liepsnojantį pragarą, kuris yra vienintelė alternatyva.

Tačiau kas būtų tokio nuostabaus, mano mylimieji, praleisti visą amžinybę su šiuo piktu ir teisiančiu Dievu? Ar tai tikrai yra ta ateitis, kurios laukiate kaip aukščiausio savo, kaip savimonę turinčios būtybės, potencialo išreiškimo? Nes galiu jums pasakyti, kad tai nėra mano idealas, kaip aš norėčiau praleisti amžinybę, nes amžinybę norėčiau praleisti vienovėje su mylinčiu Kūrėju, kuris yra aukščiau už bet kokias sąlygas, kurios galėtų būti apibrėžtos bet kurioje nepakilusioje sferoje, kurios galėtų būti apibrėžtos antikristo prote.

Tad matote, mano mylimieji, nesakau, kad galite daryti, ką norite, ir tai neturės jokių pasekmių. Jūs, žinoma, esate atsakingi už tai, ką darote su savo laisva valia ir Dievo energija. Tačiau Dievo įstatymas, Dievo užmanymas buvo tobulas nuo pat pradžių ir vis dar tebėra tobulas. Tai, kad tam tikras skaičius būtybių nupuolė į atskirtį ir dualizmą, nėra Dievo užmanymo kaltė. Dievo užmanyme buvo numatyta, kad tai gali įvykti, ir Dievas sukūrė tobulai funkcionuojantį mechanizmą, grąžinantį kiekvienai savimonę turinčiai būtybei tai, ką ji išsiunčia. Ir todėl galiausiai daugumą savimonę turinčių būtybių tai paskatins nuspręsti, kad joms jau gana spyriotis prieš akstiną, gana daužyti galvą į kosminio veidrodžio betoninę sieną, ir todėl JIE ryšis pasikeisti – užuot projektavę, kad pokyčiai turi įvykti išorėje.

Ar matote, mano mylimieji, kad pirminės puolusios būtybės nenorėjo savęs keisti, ir nuo pat to laiko jos mėgino ir visas kitas būtybes įtikinti, kad „Yda negali būti manyje; ji privalo būti kažkur ten, kituose žmonėse, tamsos jėgose ar netgi Dievo visatos užmanyme. Aš negaliu klysti. Man tikrai nereikia keistis. Tai reiškia, kad pasikeisti privalo kiti žmonės. Jie yra problema, jie yra grėsmė!“ Ir štai čia turite tą klasikinį Jėzaus aprašytą mechanizmą, kuomet jis sakė jums liautis ieškoti krislo savo brolio akyje ir pradėti ieškoti rąsto savo akyje.

Ar matote, kad kosminis veidrodis, grąžindamas jums tai, ką išsiunčiate, kuo puikiausiai sugeba jums suteikti daugybę galimybių galiausiai pasiekti tą tašką, kuriame ryžtumėtės ieškoti rąsto savo akyje, užuot siuntę, ir gavę atgal, – vėl ir vėl, ir vėl, ir vėl – tiksliai tai, ką išsiunčiate? Dievo užmanyme nebuvo padaryta jokios klaidos. Jums nėra jokio reikalo taisyti šią klaidą, projektuojant psichines projekcijas ant kitų žmonių, kad priverstumėte juos atitikti kažkokį savo prisiimtą standartą.

Tad būdas susidoroti su dabartinėmis netobulomis sąlygomis Žemėje yra liautis ieškoti krislo savo brolių akyse, liautis projektuoti kažką į kitų žmonių protus, vietoj to pažvelgiant į rąstą savo akyje ir transcenduojant šį rąstą. Ir jeigu nesiliausite transcenduoti šio rąsto, įžengsite į pakylėjimo spiralę. Ir todėl, kai būsite pakylėti iš Žemės, patrauksite visus žmones link savęs, kaip tai padarė Jėzus, kaip tai padarė visi kiti pakylėtieji mokytojai. Ir todėl būsite pakylėjimo spiralės Žemei kūrimo dalimi, dėl kurios žmonėms taps vis lengviau ir lengviau transcenduoti atskirties ir dualizmo iliuziją. Tai yra jūsų indėlis, kuriuo galite prisidėti prie dabartinių problemų Žemėje išsprendimo. Nes šios problemos nėra klaidos Dievo užmanyme pasekmė; tai yra tam tikro skaičiaus būtybių pasirinkimų pasekmė, nenorėjusių prisiimti atsakomybės už save ir todėl projektavusių, kad kalti yra kiti žmonės arba Dievas.

Tapkite psichiškai nesmurtaujančiais

Privalote, jeigu norite įžengti į pakylėjimo spiralę, tapti psichiškai nesmurtaujančiais. Turite tapti nekalti kaip vaikai, tapti romiaisiais. Turite pavirsti tobulais meilėje, idant nejaustumėte grėsmės iš to, ką daro kiti žmonės – ir todėl nesiektumėte naudoti prieš juos prievartos, ar tai fizinėmis priemonėmis ar psichinėmis priemonėmis. Tai yra raktas į JŪSŲ pakylėjimą, ir tai yra raktas į Žemės planetos ir visos sferos, kurioje gyvenate, judate ir egzistuojate, pakylėjimą.

Dar niekada niekur formų pasaulyje nebuvo būtybės, šioje ar ankstesnėje sferoje, kuri būtų pakilusi siekdama pakeisti kitus žmones. Galite pakilti tiktai susitelkdami į savęs keitimą, ir tuo būdu tapdami pavyzdžiu, kuriuo kiti žmonės galėtų sekti, jei taip pasirinktų. Tačiau jūs nesirūpinate tuo, ką jie renkasi; jūs rūpinatės tiktai tuo, kad akceleruotumėte save į Pakylėjimo spiralės tyrumą.

Ir kai prarasite troškimą, poreikį keisti kitus – tą jausmą, kad kiti jums kelia grėsmę, ir todėl manote, jog turite juos priversti kažką daryti – tuomet nuskaistinsite savo esybę nuo psichinių įvaizdžių, intencijų ir energijų. Ir todėl, tapsite, ne nepramušami psichinėms projekcijoms; tapsite perregimi psichinėms projekcijoms, kuomet jos pereis jus kiaurai ir nesutiks jokio pasipriešinimo, kuris galėtų sukurti neramumą ir trintį jūsų esybėje.

Kodėl jaučiate nerimą, jausdami kitų žmonių psichines projekcijas? Taip yra dėl to, kad jumyse kažkas egzistuoja, ko dar nepamatėte ar neatidavėte. Ir todėl, norėdami būti laisvi, privalote susikoncentruoti į save, užuot koncentravęsi į kitus. Būtent dėl to šią paskutinę invokaciją sukūrėme dėl dviejų tikslų. Pirmiausia tam, kad suteiktume jums atokvėpį nuo psichinių projekcijų, kad iš tiesų galėtumėte kuriam laikui įgyti apsaugą ir užsklendimą. Bet taip pat ir tam, kad padėtume jums pasinaudoti šiuo atokvėpiu, išlaisvinant savo esybę nuo psichinių energijų, įsitikinimų ir intencijų, idant galiausiai taptumėte perregimi ir apsauga jums nebebūtų reikalinga – nes nebeliktų pažeidžiamų vietų, kurias reikėtų saugoti.

Aš esu jūsų besąlyginė motina, kurios vienintelis troškimas yra pamatyti jus pakylant aukštyn savo laisvos valios pasirinkimais. Tačiau aš taip pat turiu troškimą ir teisę perduoti jums mokymą ir įrankį, kurie galėtų jums padėti akceleruotis virš savo ankstesnės sąmonės būsenos – jeigu ryšitės būti akceleruojami. Tad baigiu šį perdavimą tardama:

Aukštyn į tyrumą,

Aukštyn į tyrumą,

Aukštyn į tyrumą,

– Motinos tyrumą, kuris AŠ ESU!

Versta iš www.ascendedmasterlight.com

Visos teisės saugomos © 2010 Kim Michaels