Kaip būti atviromis durimis Motinos Metais

TEMOS: Savo esybės moteriškojo elemento suvienijimas su vyrišku elementu – AŠ ESU ir AŠ BŪSIU Esatis – Tyra vizija Motinos Metais – Ką reiškia būti iš tiesų laisvu – Neleiskite kelių asmenų laisvei varžyti kitų laisvę – Laisvė neturi priešų

Pakylėtasis Mokytojas Sen Žermenas, 2011 sausio 4 d. per Kim Michaels.


AŠ ESU Sen Žermenas, ir parodysiu švelnumą, bet kartu ir intensyvumą, dažnai asocijuojamą su moteriškumu. Nes iš tiesų, kas Vandenio Amžių, Sen Žermeno Aukso Amžių pavers įkūnyta realybe? Tai padarys šydų nutraukimas. Ir ar yra koks kitas šydas, kuris būtų padaręs didesnį poveikį šiai planetai, už šį dirbtinį šydą, sukurtą tarp vyrų ir moterų, tarp Tėvo ir Motinos? Argi ne atskirtis tarp Tėvo ir Motinos sukūrė visas jūsų šioje planetoje matomas problemas?

Tad pamąstykite: „Kas, iš tiesų, yra Motinos metai?“ Kas yra Motina, kas yra Motinos koncepcija? Argi ji nėra toji, kuri pagimdo naują gyvybę? Tačiau ar tikrai tai yra aukščiausia galima vizija visada asocijuoti Motiną su moterimis? Nes ar gali Motina, ar gali moteris, pagimdyti naują gyvybę viena pati? Galite sakyti, kad su šiandienine technologine pažanga moterį yra įmanoma dirbtinai apvaisinti ir todėl jai nereikalingas fizinis susiliejimas su vyru. Tačiau spermą reikia iš kažkur paimti, argi ne taip? Tad tai, ką matote įkūnyta kaip fizinę būtinybę susilieti vyrui ir moteriai fizinio vaiko pagimdymui, tėra simbolis Dvasinės vienybės tarp Tėvo Dvasios elemento ir Motinos elemento, kurį laikote materija, bet kurią aš tiesiog laikau kita Dvasios išraiška – kuri nėra atskirta nuo Dvasios.

Savo esybės moteriškojo elemento suvienijimas su vyrišku elementu

Tai ko reikės, kad išlaikytumėte šių Motinos Metų iniciacijas? Reikės, kad pasiektumėte vienybę tarp vyriškų ir moteriškų savo esybės aspektų. Kaip galite pasiekti šią vienybę? Ją galite pasiekti, kai moteriškas aspektas suvokia savo teisingą ryšį su vyrišku elementu. Kai Sąmoningasis AŠ suvokia, jog jis nėra pats sau tikslas, kad jis iš tiesų neturi jokio atskiro, objektyvaus egzistavimo ir jis iš tiesų yra Esaties tąsa. Ir tik tuomet, kai Sąmoningasis AŠ pripažįsta, kas jis toksai yra, jis gali atrasti savo teisingą santykį su Esatimi.

Nes Sąmoningasis AŠ turi pripažinti, kad nėra kūnas, nėra išorinis protas, įvaizdžiai ir struktūros, kuriuos jis pasistatė savo išoriniame prote – ar kurie į jo išorinį protą buvo įdiegti iš išorės. Sąmoningasis AŠ, pačioje savo šerdyje, yra mūsų taip pavadinta grynoji sąmonė. Grynoji sąmonė, žinoma, tėra tik žodis, kuriuo mėginome aprašyti tai, ko neįmanoma aprašyti žodžiais, nes tai galima tik patirti. Jums bus menka nauda iš aprašymo, jeigu neišdrįsite peržengti žodžių ir išgyventi patyrimą.

Grynoji sąmonė yra buvimo atviromis durimis Esačiai patyrimas, kuomet Esatis gali išreikšti save per jus, nebūdama stabdoma ar nudažoma jokiais išoriniame prote egzistuojančiais filtrais. Nes būtent tuomet, kai manote privalantys prisitaikyti prie materialiame pasaulyje sukurtų struktūrų, jūs – pasąmoningai, o kai kuriais atvejais netgi sąmoningai – atsisakote būti atviromis durimis Esačiai. Arba norite, kad Esatis paklustų šio pasaulio įvaizdžiams. Ir dabar atkreipkite dėmesį į subtilų skirtumą.

AŠ ESU ir AŠ BŪSIU Esatis

AŠ ESU Esatis, jūsų Esaties AŠ ESU aspektas, apie kurį mes mokėme jau nuo XX-ojo amžiaus trečiojo dešimtmečio, gali būti patirtas tik Sąmoningajam AŠ sugrįžus į grynąją sąmonę. Jeigu nesate patyrę grynosios sąmonės, tuomet AŠ ESU Esatis jums tėra koncepcija, ir galite projektuoti kokius tik norite įvaizdžius ant AŠ ESU Esaties. Nes tol, kol jos nepatirsite, ji jums tebus kažkokia tolima „ten aukštai“ esanti būtybė. Ir kai egzistuoja atotrūkis – nes nėra tiesioginio patyrimo – galite projektuoti kokius tik norite stabmeldiškus įvaizdžius ant Esaties, kaip žmonės stabmeldiškus įvaizdžius projektavo ant Dievo ištisus tūkstantmečius.

Tačiau subtilus skirtumas yra toksai, kad negalite projektuoti įvaizdžių ant savo Esaties AŠ BŪSIU aspekto. Nes išorinis protas net negali suvokti AŠ BŪSIU aspekto. AŠ BŪSIU aspektą įmanoma patirti tik tuomet, kai jis per jus teka. Ir jis per jus galės tekėti tik tuomet, kai ryšitės tapti atviromis durimis. Todėl neįmanoma aprašyti AŠ BŪSIU KUO BŪSIU Esaties, nes nėra tokios koncepcijos, į kurią ji galėtų įtilpti, – kadangi ji visada, kiekvieną akimirką, bus tuo, kuo bus, o ne tuo, kuo jūs ar puolusios būtybės norėtų, kad ji būtų.

Tai taip pat yra raktas į Laisvės Liepsnos supratimą ir įkūnijimą. Galite susikurti įvaizdžius apie tai, kokia yra laisvė, tačiau laisvė yra tai, kas yra išreiškiama, ir ji visada griauna ribas. Bet koks jūsų sukurtas įvaizdis tampa riba, ir Laisvės Liepsna ją sulaužys. Būtent dėl to struktūros privalo nugriūti, nes po kurio laiko jos tampa apribojimu, stabdančiu Dvasios tekėjimą, kuri nori atnešti kažką naujo, kai tuo tarpu struktūra ir tie žmonės, kurie yra prisirišę prie struktūros, nori išsaugoti tai, kas yra.

Tyra vizija Motinos Metais

Tad kai šitai suprantate, suvokiate, kad Sąmoningajam AŠ yra skirta būti atviromis durimis. Ir kai tampate atviromis durimis, tampate tuo, ką Motina Marija atstovavo šventojoje šeimoje, nekaltą mergelę, kuri buvo tyra prote ir Dvasioje, nes ryžosi būti atviromis durimis tyrai vizijai.

Nekaltas pradėjimas nereiškia, kad Motina Marija buvo fiziškai apvaisinta be jokios vyro pagalbos, ir sakydamas vyro, turiu omenyje save, Juozapą, kuriuo buvau tame įsikūnijime. Tai reiškia, kad ji buvo apvaisinta Dvasios, nes ryžosi būti atviromis durimis gyvybės srauto nusileidimui, kurio dvasiniai pasiekimai pranoko jos pačios. Tad ji ryžosi pagimdyti tai, kas buvo daugiau nei ji galėjo įsivaizduoti ir vizualizuoti savo Dvasinio suvokimo ir pasiekimų lygmenyje. Tad štai ką iš tiesų reiškia būti Motina.

Tad dabar matote, kad tiek vyriški, tiek moteriški žmonių kūnai iš tiesų gali tapti Motina. Žinoma, ne ta prasme, kad vyrai galėtų gimdyti fizinius vaikus, bet kad vyrai taip pat gali pagimdyti naują gyvybę, naujas idėjas, naujus išradimus, naujus būdus pažvelgti į senas problemas. Tačiau, kad vyrai ir moterys galėtų išpildyti šį naujų idėjų atnešimo vaidmenį, jiems reikia tapti atviromis durimis tyrai vizijai. Idant jų atnešamos naujos idėjos ateitų tiesiogiai iš Dvasios ir todėl būtų tyros idėjos, o ne tik tos idėjos, apie kurias ką tik kalbėjau, kurių vienintelis tikslas yra sukurti sistemą, tariamai sugebančią kontroliuoti ekonomiką, kontroliuoti šalį, žmones ir pasaulį.

Kontroliavimas užtrenkia duris tyrai vizijai. Kai tampate prisirišę prie siekimo kažką kontroliuoti, tampate uždaromis durimis, užtrenkdami duris laisvės tekėjimui. Nes argi uždarytos durys nėra kalėjimo simbolis, ir kaip galite ištrūkti iš kalėjimo, kaip galite išsilaisvinti iš kalėjimo? Na, žinoma, pirmiausia turite atidaryti duris, argi ne taip? Nes kaip galėsite ištrūkti iš savo proto kalėjimo? Atverdami duris AŠ BŪSIU KAS BŪSIU Esačiai reikštis per jus. Būtent taip tampate laisvi – ne kurdamiesi šį sudvasintą ego, kuris galėtų pamėgdžioti dvasingą žmogų ar netgi pamėgdžioti laisvą žmogų.

Ką reiškia būti iš tiesų laisvu

Nesate laisvi, net jeigu turite galią daryti ką tik norite Žemėje ir su tuo išsisukti, kaip tą iš tiesų buvo pasiekę kai kurie didžiausi egomaniakai istorijoje – tačiau tik kuriam laikui. Nes pažvelkite į imperatorius iš istorijos, pažvelkite į industrijos arba finansų imperatorius, ir supraskite, kad jie gali išsaugoti savo gebėjimą daryti ką nori ir pasislėpti nuo pasekmių tik kurį laiką. O tuomet, šis senasis antrojo termodinamikos dėsnio įstatymas neišvengiamai juos pasivys. O tai, žinoma, nėra laisvė, nes ji negali būti amžina. Kai tuo tarpu, kai esate atviros durys, turite beribę, amžiną laisvę.

Kai reaguojate į sąlygas materialiame pasaulyje, nesate laisvi, kaip sakė Buda praėjusiais metais savo Naujųjų Metų kreipimesi. Ir tai bus ypač svarbu Motinos Metais. Ir iššūkis bus toks, kaip Jėzus paaiškino apie gundytoją, kuris iš tiesų yra simbolis, pavadintas Šėtono vardu – kad šis gundytojas ateis pas jus ir reikalaus, įtikinės arba įrodinės, kad turėtumėte prisitaikyti prie tos ar anos sąlygos. Ir neturėtumėte, ir jums nereikia, užmegzti ryšio su Dvasia. Ne, jūs galite ir turėtumėte reaguoti į šias materialias sąlygas savo išoriniu protu ir pagal tuos lūkesčius ir įvaizdžius, kuriuos jums pristatys gundytojas. Nes gundytojas jums pristatys tiksliai tai, ką jūs turite savo pasąmonėje ir į ką nenorėjote pažvelgti.

Ir raktas Motinos Metų iniciacijoms išlaikyti yra prisiminti tyrą viziją. Kai susiduriate su situacija arba problema, galite pažvelgti, kokie yra tame dalyvaujantys veiksniai fiziniame lygmenyje. Tačiau tuomet, prieš priimdami sprendimą, prieš nuspręsdami reaguoti, paskirkite šiek tiek laiko atsitraukti, nueiti į savo kambarėlį ir pasimelsti, tapdami visiškai atviromis durimis, paleisdami visas išankstines nuomones, įvaizdžius ir lūkesčius. Ir tuomet paklauskite Esaties: „Kaip tu žiūri į šią situaciją? Kaip tu nori pasielgti šioje situacijoje? Ką norėtum atnešti šioje situacijoje?“

Ir tai nebus tai, ko tikėsitės išoriniu protu. Tai nebus tai, kas leistų jums patogiai pasijausti. Tai nebus lengva išeitis. Tai bus, kas bus; bus tai, ko norės Esatis. Ir galbūt jums niekada nepavyks išoriniu protu suprasti, kodėl Esatis nori, kad tai būtų šitaip toje konkrečioje situacijoje.

Ir tai, iš tiesų, yra dar vienas Motinos Metų testo aspektas. Ar galite pasiryžti būti atviromis durimis ir leisti Esačiai išreikšti tai, ką ji nori išreikšti? Neimdami po to vertinti, analizuoti, kvestionuoti, abejoti ir samprotauti, kad tai neturėjo šitaip būti, o anas neturėjo būti taip. Nes viskas turėjo būti atliekama pagal kažkokį standartą, kurį vis dar tebeturite išoriniame prote.

Ryžkitės būti atviromis durimis. Ryžkitės atnešti naujas idėjas, kurias Esatis nori per jus atnešti. O tuomet padarykite tai, ką padaro Motina, išnešiojusi kūdikį iki galo. Ji pagimdo, išstumia jį iš savo įsčių, kad vaikas galėtų pradėti savarankiškai gyventi ir toliau augti. Ir būtent tai turite padaryti su savo veiksmais ir idėjomis Motinos Metais. Ryžkitės atnešti tai, ką Esatis nori atnešti, ir tuomet paleiskite tai, leiskite savarankiškai tam gyventi. Neužsiimkite perdėtomis analizėmis, nesiekite kontroliuoti, nesiekite suvaržyti. Ir nesinaudokite tuo, kas buvo perduota vienoje situacijoje, susikurdami naują lūkestį ir struktūrą tam, kas turėtų būti atnešama kitose situacijose, kurios gali atrodyti panašios išoriniam protui, tačiau gali būti visiškai nepanašios, kai į jas yra žvelgiama iš Dvasios perspektyvos.

Neleiskite kelių asmenų laisvei varžyti kitų laisvę

Laisvė būti atviromis durimis vienoje situacijoje niekada neturėtų būti naudojama kurti pasipriešinimą arba struktūrą, kuri varžytų jūsų laisvę situacijose ateityje. Tai taip pat yra iššūkis, apie kurį kalbėjau per savo pasiuntinę moterį, apie korporacijų pasaulį ir valdžias. Jau labai ilgą laiką egzistuoja ši tendencija dalinti pasaulį į nelaisvą pasaulį ir laisvą pasaulį. Ir Vakarai, o ypač Jungtinės Valstijos, save laiko laisvu pasauliu. Ir Jungtinės Valstijos didžiuojasi būdamos laisvo pasaulio lyderiu. Na, jeigu norite būti laisvo pasaulio lyderiu, ar neturėtumėte pažvelgti į veidrodį ir įsitikinti, ar tikrai esate laisvi, prieš mėgindami išvesti pasaulį į didesnę laisvę? Nes kaip galėsite išvesti pasaulį į laisvės būvį, kurio patys nesate pasiekę?

Tad iš tiesų, klausimas, kuris turi būti iškeltas į viešumą šiais ateinančiais metais, yra toks: „Ar galime teigti, jog esame laisvas pasaulis, ar galime teigti, jog turime laisvos rinkos ekonomiką, jeigu leidžiame šiems dariniams, konglomeratams ir korporacijoms, naudotis mūsų jiems suteikta laisve žmonių laisvei suvaržyti?“ Ar galime būti laisva visuomene, jeigu suteikiame nedideliam elitui laisvę atimti arba apriboti žmonių laisvę? Ar tai yra laisva visuomenė? Ir jeigu pritaikysite šį vertinimą šiandieniniam pasauliui, pamatysite, kad Jungtinės Amerikos Valstijos iš tiesų yra viena nelaisviausių šalių pasaulyje. Nes mažai yra tokių šalių, kuriose nedidelis elitas turėtų didesnę ekonomikos ir valdžios kontrolę nei šiose Jungtinėse Valstijose.

Tiesą sakant, kai kuriose srityse Jungtinėse Valstijose egzistuoja didesnė kontrolė nei turėjo Karalius Džordžas Anglijoje prieš Revoliucinį Karą. Ir tai iš tiesų priverstų Tėvus-Įkūrėjus apsiversti savo karstuose, tik bėda ta, kad pagrindiniai Jungtinių Valstijų Tėvai-Įkūrėjai jau yra pakilę – ir todėl neturi karstų, kuriuose galėtų vartytis. Nes jie visa tai paliko, susiliedami su Laisvės Liepsna, kurią mėgino atnešti ir perduoti šiai naujai šaliai. Tad tai yra dar vienas dalykas, kurį turėtumėte prisiminti dėl Jungtinių Valstijų ateinančiais metais. Esmė čia nėra, kaip sako tam tikri žmonės, sugrįžti į prieš Revoliucinį Karą egzistavusį mąstymą. Arbatos partija nėra dermėje su mano Laisvės Liepsna, nes iš tiesų negalite įkūnyti Laisvės Liepsnos prieš kažką protestuodami ar kažkam priešindamiesi.

Laisvė neturi priešų

Ir kaip laisvė galėtų būti kažkieno priešu, net ir tų, kurie yra prieš laisvę? Galite žiūrėti į dalykus Žemėje ir sakyti, kad tas ar anas yra anti-laisvė. Tačiau sakau jums, žvelgiant iš mano perspektyvos, iš Laisvės Liepsnos atstovo perspektyvos, nėra tokio dalyko kaip anti-laisvė. Kaip kažkas galėtų būti „anti“ tam, kas iš tiesų yra laisvas? Jeigu jis yra laisvas, jam neegzistuoja joks pasipriešinimas.

Esmė čia nėra grįžti į Tėvų-Įkūrėjų laikus ar į Revoliucinio Karo dvasią. Esmė čia, vėlgi, yra paleisti visas struktūras ir lūkesčius ir tapti atviromis durimis tyros vizijos Dvasiai atnešti, koks turėtų būti kitas žingsnis Jungtinių Valstijų evoliucijoje – ar kitų šalių, ar visos planetos, ar tam tikrų korporacijų, ar netgi visos finansų ir ekonominės sistemos evoliucijoje. Jeigu manote, kad galėsite lopyti šią seną sermėgą, lopydami skyles ir įtrūkimus sistemoje, tai tuomet šie metai kaip tik gali tapti tais metais, kuriuose gausite žinią, kad per vėlu lopyti tai, kas sena. Ir atėjo laikas palikti tai, kas sena, ir susiderinti su naujomis idėjomis, kurios laukia savo gimimo.

Šis pasaulis nesugrius per kažkokį didžiulį kataklizmą ar katastrofą. Šis pasaulis ruošiasi atgimti į naują ir aukštesnį būvį, kurio dauguma žmonių šiandien net nesugebėtų įsivaizduoti, kadangi jų protai nėra laisvi tai įsivaizduoti. Tad įvaizdis, kurio raginu jus laikytis šiems ateinantiems metams, iš tiesų yra atgimimo įvaizdis. Visuomenės atgimimo pagal tyrą viziją, aukštesnę Dvasios viziją, kurios nesuvoksite tol, kol ji nebus išreikšta.

Tad nesiekite gauti šią viziją su mąstymu, kuriame norite iš anksto viską žinoti, kad galėtumėte tai įvertinti ir įtalpinti į savo proto dėžutę. Iššūkis yra paleisti dėžutę ir nustoti vertinti. Bet leiskite Dvasiai atnešti tai, kuo ji bus tuo konkrečiu momentu ir toje konkrečioje situacijoje. O tuomet, kai Dvasia bus atnešusi tai, ką norėjo atnešti, išlaisvinkite ją toliau būti tuo, kuo ji bus. Ir išlaisvinkite save toliau būti atviromis durimis, idant Esatis galėtų būti tuo, kuo bus per jus.

Ir tai, mano mylimieji, yra labai daug „būkite tuo, kuo būsite“, tačiau kaip bebūtų, tai iš tiesų yra raktas būti Laisve Motinos Metais.

Versta iš www.ascendedmasterlight.com

Visos teisės saugomos © 2011 Kim Michaels