Naujas atskaitos taškas laisvei

TEMOS: Laisvė nėra pasyvi savybė – Ko trūksta „laisvame“ pasaulyje – Ar jūs save įkalinate?

Pakylėtasis Mokytojas Sen Žermenas, 2011 lapkričio 26 d. per Kim Michaels. Šis diktavimas buvo perduotas renginyje Sneek, Olandijoje.


Koks, mano mylimieji, yra laisvės garsas? Tai yra, ką jūs ką tik girdėjote; [turimi omenyje prieš diktavimą kalbėti šaukiniai] tai yra džiaugsmo banga, jaučiant Dievo laisvę srūvant per visą jūsų energetinį lauką. Ir jūs esate pasiruošę tekėti su ja; jūs esate atviros durys Laisvės Liepsnai, kuri nori tekėti, kuri nori išreikšti save šiame pasaulyje.

Tad taip dažnai jūs sėdite ir mąstote: „Ar esu pernelyg pavargęs kalbėti šaukinius? Ar turiu galios kalbėti šaukinius?“ Ir turiu jums paprastą pasiūlymą, mano mylimieji. Nes aš esu Laisvės Dievas, ir trokštu būti išreikštas per fizinį indą Žemėje. Tad užuot tenai sėdėję galvodami, jog turite kalbėti šaukinius, pakvieskite mane kalbėti šaukinius per jus. Ir aš iš tiesų tekėsiu pagal jūsų gebėjimą būti atviromis durimis ir išlaikyti šviesą.

Tad tai, ką girdite mano balse, fiziniame balse, kurį girdite – tai, žinoma, nėra mano fizinis balsas, ir vis dėlto, tai yra daugiau, nei bet kuris žmogiškas balsas galėtų pats iš savęs sukurti – yra laisvės tekėjimas per fizinį indą. Ir tai yra daroma ne tam, kad šį indą iškeltume virš kitų, bet tam, kad suvoktumėte, jog jūs visi turite potencialą būti atviromis durimis laisvės tekėjimui.

Laisvė nėra pasyvi savybė

Nes kas yra laisvė? Ar ji yra pasyvus dalykas, kuomet jūs sėdite ir galvojate, kad jeigu nesate pavergti to ir nesate pavergti ano, tuomet tai reiškia, kad esate laisvi?

Ne, mano mylimieji, kaip šios šiuolaikinės šalys turėjo jums įrodyti, galite turėti visas demokratinėje šalyje garantuojamas laisves – galite turėti pinigus, tad turite laisvę nuo pinigų; galite turėti viską, ko tik jums gali reikėti materialioje plotmėje – bet ar tai reiškia, kad jausitės laisvi? Ne, aš sakau!

Pažvelkite į žmones šioje šalyje ir į daugelio kitų turtingų ir klestinčių pasaulio šalių žmones. Ar jie yra iš tiesų laisvi? Ar per jų energetinį lauką teka laisvės srautas? Ne, juos slegia tas, juos slegia anas. Jie turi visokiausias naštas savo psichologijoje, kuomet galvoja, kad nors jie turi išorinę laisvę, negali išreikšti vidinės laisvės dėl tos ar anos sąlygos, kad ir kas tai būtų.

Tad tai nėra laisvė. Ir būtent tai jums reikia suvokti. Ir kaip jūs šitai suvoksite? Tiktai patirdami, kas yra laisvė – ir tai, iš tiesų, AŠ ESU. Tad ateinu jums tiesiog suteikti naują atskaitos tašką tam, kas yra laisvė.

Tai yra tekėjimas; amžinas, amžinai burbuliuojantis, amžinai transcenduojantis tekėjimas, kuris tiesiog nori būti išreikštas ir tekėti. Ir jis nepripažįsta jokių kliūčių, jokių barjerų – ir jūs neturėtumėte pripažinti jokių pakaitalų. Nes laisvė yra aukščiausia kūrybinio Dievo džiaugsmo išraiška.

Tai nėra sutapimas, kad laisvė yra septintasis spindulys. Nes kai pereinate iniciacijų kelią kituose šešiuose spinduliuose, pasiekiate tą tašką, kuriame kitas žingsnis yra tai, kad privalote akceleruotis. Negalite tiesiog sėdėti ir pasyviai laukti, kol laisvė jus suras. Negalite sėdėti ir laukti tinkamų išorinių sąlygų, kurios tariamai padarys jus laisvais.

Ne, laisvė yra pasirinkimas. Laisvė yra sprendimas akceleruotis virš ribotumų, kurie, jūsų manymu, gali apriboti jūsų dvasią, nes jūs nusprendžiate: „AŠ ESU Dvasia! Ir nėra jokių sąlygų materialiame pasaulyje, kurios galėtų ilgiau laikyti ir įkalinti mano Dvasią. Nes aš nusprendžiu, kad nepriimsiu jokių sąlygų, galinčių stabdyti mano Dvasią ir Laisvės Dvasios reiškimąsi per mane.“

Ko trūksta „laisvame“ pasaulyje

Tad tai yra atskaitos taškas, kurio stinga šiose pasiturinčiose šalyse, kurios buvo demokratiškomis ilgą laiką, kurios nekentėjo nacistinės Vokietijos ar komunizmo, ar bet kokios kitos išorinės jėgos priespaudos. Jos buvo laisvos daugelį metų, ir dauguma tose šalyse šiandien gyvenančių žmonių užaugo laisvoje šalyje.

Tačiau jie nesijaučia laisvi, nes nepasiekė suvokimo, kad laisvė prasideda nuo sprendimo – ir tuomet privalo atsirasti pasiryžimas akceleruotis. Ir nėra taip, kad akceleruojatės savo pačių galia, bet jūs esate pasirengę leisti laisvės srautui tekėti per jus ir jus akceleruoti, kaip jis tai iš tiesų padarys.

Laisvė nėra pasyvi jėga. Laisvė yra aktyvi jėga, kuri nori būti išreiškiama, ir ji nori būti išreiškiama tik dėl vienos priežasties: Ji nori išlaisvinti visą gyvybę kilti aukščiau, transcenduoti ribotumus, ribotą būseną, virš kurios jūs manote negalintys pakilti. Nes patikėjote melu – paskleistu puolusių būtybių, kurios yra pačios nelaisviausios būtybės pasaulyje, – kad privalote priimti apribojimus savo Dvasiai.

Tame nėra jokios prasmės, kai galiausiai susiderinate su laisvės liepsna, ir kai žvelgiate į gyvenimą per septintojo spindulio ir Laisvės Liepsnos perspektyvą. Mano mylimieji, kuo Serapis Bėjus ir Ilarionas su jumis pasidalijo? Kiekviename ašrame egzistuoja darželio pakopa, kurioje – kai žmonės būna išlaikę ankstesnio spindulio iniciacijas – jiems atėjus į kitą spindulį jie pirmiausia yra patalpinami į šį darželį, kuriame turi susidurti su laisvės iškreipimu.

Ir vienas iš dalykų, su kuriuo jie pirmiausia turi susidurti, yra būtent šis tikėjimas, kad laisvė yra kažkas, kas priklauso nuo išorinių sąlygų. Nes kai jokios išorinės sąlygos nebebus jūsų pavergusios, štai tuomet būsite laisvi. Ir tai yra pasyvus mąstymas, kuriame žmonės galvoja turintys laukti laisvės, turintys laukti tinkamų sąlygų.

Ar, netgi dar labiau iškreiptame lygmenyje, jie mano turintys kovoti dėl laisvės, visada kovodami prieš kitus. Na, niekada nelaimėsite savo laisvės, kol galvosite privalantys kovoti prieš kitą gyvybės dalelę. Kol manysite privalantys kovoti prieš kitą savimonę turinčią būtybę, negalėsite būti laisvi.

Ar jūs save įkalinate?

Jūs nesate laisvi, kadangi įkalinate save jūsų laisvę atimančioje proto būsenoje – ir tik dėl vieno dalyko. Kaip galite būti prieš kažką ir kartu turėti per jus tekantį Dvasios srautą? Dvasia yra viena. Dvasia ateina iš vienovės. Jeigu norėsite pažeminti vieną gyvenimo dalį, tuomet Dvasia per jus netekės. Šviesos Dvasia, pakylėtųjų mokytojų Dvasia tikrai netekės.

Žinoma, egzistuoja tamsos dvasios, kurios apsimetinėja, kas yra iš šviesos, ir jos tekės per tuos, kurie kariauja, kaip matote daugelį žmonių, kurie tiki, kad yra vedami dvasios ar vedami Dievo kovoti prieš kitus žmones. Tačiau tai nėra tikrasis dievas; tai nėra tikroji dvasia.

Tiktai tuomet, kai esate pasiryžę kelti aukštyn visą gyvybę, turėsite per jus tekančią Laisvės Dvasią – ir tiktai tuomet būsite laisvi. Tad turite sėdėti tenai savo grupėse mano ašrame, ir turite žiūrėti, kaip žmonės kovoja ir ginčijasi dėl to, kas yra laisvė ir ką reiškia būti laisvu. Ir kol jie nesiliaus ginčytis, kol jie nenustos žeminti kažkurios gyvenimo dalies, apibrėždami sąlygas, kurias šie privalo išpildyti – šitaip siekdami suvaržyti kitų laisvę – jie nejudės pirmyn.

Tačiau, kai jau pajudės pirmyn, kai jiems ateis šis suvokimas, kai jie pagaliau susiderins su ta Laisvės Liepsna, tuomet koks tai yra džiaugsmas matyti, kaip žmonės atsiveria, kaip jie sužydi, kaip staiga atsiranda nauja liepsnelė jų akyse. Ir tuomet žinote, kad jie tai suvokė.

Tačiau ko reikia, kad gyvybės srautas pasiektų šį tašką? Reikia, kad jis susidurtų su mano Dvasia. Ir tie, kurie tenai sėdi ir kovoja, ir ginčijasi, nėra pasiruošę. Nes net jeigu jiems pasirodyčiau – kaip net ir dabar tai darau per išorinį indą – jie nesugebėtų pakelti vibracijos.

Ir iš tiesų, kai kurie, kurie skaitys arba klausys šio diktavimo, pajaus, kad jis kažką juose sudirgina. Ir tai yra būtent anti-laisvės elementai, kurie jus riboja ir riboja Dvasios reiškimąsi per jus.

Tad ryžkitės į tai pažvelgti, JEIGU norite būti laisvi. Jeigu nenorite būti laisvi, aš, žinoma, gerbiu jūsų laisvą valią. Tačiau tuomet jums manęs nereikia, nes aš esu Laisvės Dievas. Ir galiu mokyti tiktai tuos, kurie yra pasirengę septintojo spindulio iniciacijoms.

Tai nėra kritika, tačiau nėra prasmės mokyti žmonių apie laisvę, jeigu jie nenori būti laisvi. Tol, kol jie laikosi įsikabinę į kažkokį suvaržymą, nes nori tos patirties, man nėra ko kištis į šį jų patyrimą.

Neturiu visiškai jokio noro kištis į kažkieno patyrimą, tačiau kai žmonės yra pasirengę, iš tiesų noriu suteikti jiems atskaitos tašką, kuris leistų jiems, kuris juos įgalintų sužinoti, kas yra laisvė. Ir sužinoti, ko reikės, kad galėtų akceleruotis iki taško, kuriame būtų laisvi. Nes dabar jie būtų atviri, dabar jie būtų pasiryžę tekėti su laisvės srautu, su Gyvenimo Upe, su Šventosios Dvasios tėkme.

Tad kur gi yra šie dvasios mokiniai, kurie nori būti laisvi, kurie nori būti atviromis durimis laisvei? Kur gi yra tos šalys, kurios nori būti atviromis durimis laisvei, ir kurios suvokia, kad esmė čia nėra kovoti su kažkuo dėl laisvės? Esmė čia nėra vykti į Libiją ir bombarduoti ten, ir bombarduoti kitur. Esmė nėra leistis įtraukiamiems į konfliktus Vidurio Rytuose ar kitur.

Ne, esmė yra atsiverti Laisvės Dvasiai, idant akceleruotumėte savo laisvės koncepciją į aukštesnį lygmenį, kuriame suvoktumėte, kad laisvė nėra materiali sąlyga; tai yra dvasinė sąlyga. Ji privalo būti pakeista dvasiškai, ir tik tuomet galėsite palypėti į naują ir aukštesnį laisvės lygmenį.

Tad tokią liepsną aš įtvirtinu čia, šioje šalyje, tačiau ji iš tiesų nėra įtvirtinta specifinėje vietoje. Ji yra paskleidžiama po visą Europą, ne tik šalyse, kurias atstovaujate tie iš jūsų, kurie čia esate, bet visose Europos šalyse. Nes iš tiesų, kažkas iš jūsų buvote bent vienoje iš tų Europos šalių, ir todėl turite įrašą savo esybėje, kokia yra ta šalis.

Ir aš naudojausi jūsų energetiniais laukais ir jūsų čakromis spinduliuoti tą šviesą kiekvienai šaliai Europoje. Tad iš tiesų esu dėkingas, nepaprastai džiaugiuosi ir esu labai laimingas, kad galiu šitaip kalbėti, ir kad turiu tuos, kurie yra pasiruošę ne tik pasyviai sėdėti ir klausyti, bet yra pasiruošę būti šio perdavimo dalimi, Alfa ir Omega veiksmo tarp manęs ir jūsų, dalimi.

Tad, būdamas kas AŠ ESU: greitas, pasiruošęs judėti pirmyn, turėdamas daug užduočių, dėkoju jums už jūsų dėmesį. Ir sakau jums mieliausią „Sudie“!

Versta iš www.ascendedmasterlight.com

Visos teisės saugomos © 2011 Kim Michaels